“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Vaccinul anti-Covid este gata! Cât costă o doză?! Oamenii au fost șocați

defw

Se pare că cercetătorii de la laboratoarele Sanofi și Gsk au dezvoltat deja un vaccin anti-Covid care va avea un preț accesibil tuturor.

Costul viitorului vaccin anti-Covid-19 dezvoltat de laboratoarele Sanofi și Gsk va fi accesibil pentru toată lumea. Președintele Sanofi Franța spune că vaccinul anti-COVID-19 va costa mai puțin de 10 euro.

„Francezii și europenii vor avea vaccinul Sanofi în același timp cu pacienții americani. Am semnat peste vară cu americanii, în aceeași săptămână cu europenii și britanicii”, a declarat Olivier Bogillot, președintele Sanofi Franța, adăugând că Statele Unite vor avea aproximativ 100 de milioane de doze, europenii 300 de milioane și Marea Britanie 60 de milioane, scrie ArabNews.

Testarea pe oameni a început deja!
GlaxoSmithKline şi Sanofi vor începe să testeze pe oameni vaccinul anti-Covid-19 bazat pe proteine, în urma unor rezultate promițătoare în studiile anterioare.

Vaccinul va combina tehnologia folosită de Sanofi pentru a produce vaccinul antigripal și un supliment de la GSK, cunoscut sub numele de adjuvant, care este amestecat cu un vaccin pentru a declanşa o reacţie imunitară mai puternică.

Companiile au declarat că studiul clinic, care implică 440 de adulţi sănătoşi în Statele Unite, a fost conceput pentru a evalua siguranţa şi răspunsul imun al vaccinului şi se speră că primele rezultate vor fi disponibile în decembrie 2020.

Până astăzi, 5 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 93.864 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

40.028 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 12.123 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.269 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 3.850 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 04.09.2020 (10:00) – 05.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 38 de decese (28 bărbaţi şi 10 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Ialomiţa, Mureş, Neamţ, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Bucureşti.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 12 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 11 decese la categoria de peste 80 de ani.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.