CE NU SE SPUNE DESPRE VACCINUL COVID-19 PFIZER

Bill Gates finanțează și promovează neobosit vaccinuri noi, netestate, care se presupune că ar trebui să ne protejeze de o moarte „oribilă” cauzată de noul coronavirus și, de asemenea, să ne permită să ne întoarcem la viața „normală”. Gigantul farmaceutic Pfizer tocmai a anunțat ceea ce pretinde a fi rezultate spectaculoase din primele teste umane. Ei folosesc o tehnologie experimentală cunoscută sub numele de editarea genelor, mai precis editarea genei mRNA, o tehnică care nu a fost folosită până acum în vaccinuri.

Înainte de a ne grăbi să luăm vaccinul în speranța unei imunități, ar trebui să știm mai multe despre această nouă tehnologie experimentală și despre lipsa de precizie a acesteia.

Lumea financiară a devenit foarte nervoasă pe 9 noiembrie când gigantul farmaceutic Pfizer și partenerul său german BioNTech au anunțat într-un comunicat de presă că au dezvoltat un vaccin pentru Covid19 care era „90%” eficient.

Controversatul director al NIAID american Tony Fauci a salutat imediat vestea. Într-adevăr, UE a anunțat că a achiziționat 300 de milioane de doze din acest nou vaccin deosebit de scump. Dacă se crede în piețele financiare, pandemia este aproape o istorie veche.

Cu toate acestea, se pare că Albert Bourla, CEO al Pfizer, nu este convins de propriile sale afirmații. În ziua în care compania sa a lansat comunicatul de presă privind testarea vaccinului propus, a vândut 62% din acțiunile sale în Pfizer, realizând profituri de milioane. El a plasat comanda de vânzare sub o opțiune specială în august, astfel încât să nu pară a fi o „vânzare din interior privilegiată”. În plus, el l-a programat chiar după alegerile din Statele Unite și când mass-media principală l-a declarat ilegal pe Joe Biden drept președinte ales. Se pare că Bourla a avut un conflict de interese destul de evident în alegerea celui mai bun moment pentru emiterea comunicatului său de presă în aceeași zi.

Bourla a mințit în timp ce a negat presei că compania sa a primit finanțare de la administrația Trump pentru a dezvolta vaccinul atunci când a fost eliberat contractul în vară pentru livrarea a 100 de milioane de doze guvernului american. Pe lângă acțiunile suspecte ale Pfizer, compania a informat mai întâi echipa lui Joe Biden, în loc de agențiile guvernamentale relevante din SUA.

Dar acest lucru este departe de a fi singurul îngrijorător legat de anunțul cu atâta publicitate al lui Pfizer.

Partenerul german

Pfizer, renumit pentru Viagra și alte medicamente, a făcut echipă cu o mică companie din Mainz, Germania, BioNTech, care a dezvoltat tehnica de mRNA radical utilizată pentru a produce noul vaccin împotriva coronavirusului. BioNTech a fost fondată abia în 2008. BioNTech a semnat un acord cu Fundația Bill & Melinda Gates în septembrie 2019, chiar înainte de anunțarea în Wuhan, China, a noului coronavirus și chiar înainte ca BioNTech să-și facă intrarea la bursă. Acordul prevedea cooperarea în dezvoltarea de noi tehnici de mRNA pentru tratamentul cancerului și SIDA. În mod ciudat, acest comunicat de presă, „Fundația Gates vede potențialul BioNTech de a „reduce drastic HIV și TBC la nivel global” pe 5 septembrie 2019, a fost șters.

BioNTech a încheiat, de asemenea, un acord cu unul dintre cei mai mari producători de medicamente din China, Shanghai Fosun Pharmaceutical Co, Ltd. („Fosun Pharma”), pentru a dezvolta o versiune a vaccinului său mRNA pentru noul coronavirus pentru piața chineză. Ai-Min Hui, președintele cercetării și dezvoltării globale la Fosun Pharma, a declarat într-un comunicat din august: „Dozificarea primului subiect chinez cu BNT162b1 marchează un pas important în programul global de co-dezvoltare din China. Colaborăm îndeaproape cu BioNTech și autoritățile de reglementare pentru a evalua siguranța și eficacitatea BNT162b1 și a altor candidați la vaccinul mRNA…”.

Aceasta înseamnă că aceeași companie germană de biotehnologie se află în spatele vaccinurilor covid care sunt distribuite rapid în China, Statele Unite și Uniunea Europeană. Vaccinul este supus unui proces rapid de aprobare într-un timp alarmant de scurt.

Citiți și:  Studiu: imunitatea naturală este de 27 de ori mai puternică decât cea indusă de vaccinurile anti-COVID

Atât autoritățile din SUA cât și din Europa și, probabil de asemenea din China, au renunțat la testarea standard pe animale folosind dihori sau șoareci și au trecut direct la „cobai” umani. Testarea umană a început la sfârșitul lunii iulie și la începutul lunii august. Trei luni este nemaiauzit pentru a testa un nou vaccin. Câțiva ani este norma pentru crearea unui nou vaccin. Datorită nivelului de panică globală generat de OMS asupra coronavirusului, este necesară prudență. Toți producătorii de vaccinuri au dreptul la despăgubiri legale, ceea ce înseamnă că nu pot fi dați în judecată dacă oamenii mor sau sunt mutilați din noul vaccin. Dar cel mai alarmant fapt despre noul vaccin Pfizer-BioNTech este că mRNA modificat genetic pentru utilizarea în vaccinurile umane nu a fost niciodată aprobat în trecut. În special, testele de doi ani revizate de colegi, pe șoareci hrăniți cu porumb modificat genetic pulverizat cu Roundup bogat în glifosat Monsanto, au arătat mai întâi tumori canceroase după nouă luni, precum și leziuni hepatice și alte organe. Testele inițiale Monsanto s-au încheiat după trei luni și spun că nu au găsit daune. O situație similară există în cazul vaccinurilor cu mRNA modificate genetic, care sunt lansate rapid după mai puțin de 90 de zile de testare la om.

„Explicit experimental”

Dr. Michael Yeadon a răspuns într-un comentariu public recent pe social media unui coleg din Marea Britanie: „Toate vaccinurile împotriva virusului SARS-COV-2 sunt, prin definiție, noi. Niciun vaccin candidat nu a fost … în curs de dezvoltare de mai mult de câteva luni. „ Domnul Yeadon a continuat apoi spunând că „Dacă un astfel de vaccin este aprobat pentru utilizare în circumstanțe care nu sunt EXPLICIT experimental, cred că destinatarii sunt induși în eroare într-o manieră criminală. Asta se datorează faptului că nu există voluntari umani care ar putea primi mai mult de câteva luni informații cu privire la siguranța dozei administrate. „

Yeadon este bine calificat să critice. După cum observă în comentariu, „Am o diplomă de licență în biochimie și toxicologie și un doctorat în farmacologie bazată pe cercetare. Am petrecut 32 de ani lucrând în cercetare și dezvoltare farmaceutică, în principal în domeniul noilor medicamente pentru boli ale plămânilor și pielii. Am fost vicepreședinte la Pfizer & CEO…. al unei companii de biotehnologie pe care am fondat-o (Ziarco – achiziționată de Novartis). Am cunoștințe de cercetare și dezvoltare pentru noi medicamente „. El a fost anterior la Pfizer la un nivel foarte înalt.

Cobai umani?

Vaccinul Pfizer-BioNTech este experimental și departe de a fi garantat că este sigur, deși Pfizer, UE și renumitul doctor Tony Fauci par să fie gata pentru a-l injecta chiar înainte de sfârșitul anului la sute de milioane de ființe umane.

Tehnologia experimentală se bazează pe o manipulare genetică destul de nouă, cunoscută sub numele de editare genetică. Într-un important articol din revista New York Council on Foreign Relations din 2018, Bill Gates a promovat noua tehnologie CRISPR de editare a genelor ca fiind capabilă să „transforme dezvoltarea globală”. El a spus că Fundația Gates finanțează dezvoltările în editarea genelor pentru vaccinuri și alte aplicații timp de un deceniu.

Dar este într-adevăr sigură tehnologia care rupe și repară genele umane? Merită să ne asumăm cu adevărat riscuri cu un nou vaccin experimental care nu a fost folosit până acum la umani? Contrar a ceea ce susține Bill Gates, răspunsul științific este nu, nu s-a dovedit că este atât de sigur.

Într-un articol revizuit de experți în revista Trends in Genetics din octombrie 2020, autorii concluzionează că „gama de posibile evenimente moleculare rezultate din editarea genomului a fost subestimată și tehnologia continuă să rămână imprevizibilă la locus obiectiv și departe de el ”.

Citiți și:  22 de moduri eficiente în care ne putem opune pașapoartelor de vaccinare pentru a deveni LIBERI

Dr. Romeo Quijano, profesor pensionar de farmacologie și toxicologie la Facultatea de Medicină, Universitatea din Filipine din Manila, a remarcat câteva dintre pericolele modificării experimentale a genelor atunci când este aplicată vaccinurilor umane. Quijano ne avertizează împotriva … „Pericolul ca vaccinul să „ mărească” patogenitatea virusului sau să-l facă mai agresiv, posibil datorită îmbunătățirii dependente de anticorpi (ADE), așa cum sa întâmplat în studiile anterioare pe vaccinurile testate pe animale. Dacă acest lucru s-ar întâmpla într-un proces uman major, rezultatul ar putea fi dezastruos. Acest efect secundar grav nu poate fi nici măcar detectat printr-un studiu clinic, în special în studiile clinice extrem de părtinitoare și cu conflicte de interese care implică companii de vaccinare. Chiar și atunci când este detectat un efect secundar grav, acesta este de obicei măturat sub covor. „

El citează cazul unui alt candidat la vaccin mRNA al lui Gates, Moderna, în care „trei din 15 subiecți experimentali umani din grupul cu doze mari au suferit simptome severe și semnificative din punct de vedere medical. Cu toate acestea, Moderna a ajuns la concluzia că vaccinul este „în general sigur și bine tolerat”, lucru pe care mass-media dominată de corporații l-a raportat cu atenție, ascunzând astfel pericolul real…”.

El notează : „ mRNA exogen este inerent imunostimulator, iar această caracteristică a mRNA ar putea fi benefică sau dăunătoare. Poate oferi activitate adjuvantă și poate inhiba expresia antigenelor, și poate afecta negativ răspunsul imun. Efectele paradoxale ale detectării imune înnăscute în diferitelor formate de vaccin mRNA nu sunt pe deplin înțelese ”. Quijano adaugă: „Un vaccin pe bază de mRNA ar putea induce, de asemenea, răspunsuri puternice la interferonul de tip I, care au fost asociate nu numai cu inflamația, ci și cu autoimunitatea … și ar putea favoriza coagularea sângelui și formarea trombozelor patologice”.

Quijano scrie în articolul bine documentat : „Printre alte pericole, vaccinurile antivirus se pot recombina cu viruși naturali și pot produce viruși hibrizi care ar putea avea proprietăți nedorite care afectează transmiterea sau virulența. Posibilele rezultate ale recombinării sunt practic imposibil de cuantificat cu precizie, având în vedere instrumentele și cunoștințele existente. Fără îndoială, riscurile sunt reale după cum reiese din apariția tipurilor de virus mutant, patogenitatea crescută și efectele adverse grave și neașteptate (inclusiv decese) în urma campaniilor de vaccinare în masă aleatorii și încercărilor anterioare nereușite de dezvoltarea vaccinurilor himerice folosind tehnologia ingineriei genetice ”.

Bill Gates, producătorii de vaccinuri mRNA , inclusiv Pfizer / BioNTech și Moderna, și aliații lor apropiați, cum ar fi Dr. Tony Fauci de la NIAID, se joacă în mod clar cu viețile umane în cursa lor pentru a introduce aceste vaccinuri experimentale în corpul nostru. În special, același doctor Fauci și NIAID dețin brevetul pentru un vaccin pentru dengue numit Dengvaxia, comercializat de Sanofi-Pasteur și promovat ca vaccin „esențial” de catre Tedros de la OMS începând din 2016.

Robert F. Kennedy Jr a menționat că Fauci și NIAID „știau din studiile clinice că există o problemă cu răspunsul imun paradoxal”, dar au administrat-o în continuare la câteva sute de mii de copii filipinezi. Se estimează că până la 600 copii vaccinați au murit înainte ca guvernul să oprească vaccinările.

Este evident că Fauci, Pfizer / BioNTech și alții ignoră principiul de precauție bine stabilit, dacă aveți îndoieli serioase, în timp ce se grăbesc să aprobe noul vaccin mRNA împotriva coronavirusului. Tehnologia Messenger RNA nu a produs încă un medicament aprobat, darămite un vaccin. – Sursa: Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.