USR PLUS pune tunurile pe liberali: „Ipocriții! Acest om iresponsabil conduce România”

Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, a reacționat extrem de dur la adresa lui Florin Cîțu, Rareș Bogdan și Klaus Iohannis, după ce premierul a admis că a stat în închisoare două zile în SUA pentru că a condus băut.
Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu a afirmat că Florin Cîţu nu manifestă grijă pentru majoritatea românilor care nu o duc bine.

„Orice păcat din trecut care apare în actualitate trebuie asumat. Să bagatelizezi şi să spui că este un lucru banal. Ce se întâmplă la vârful PNL şi cu domnul Iohannis este absolut dezolant. Să vezi că le pasă numai de lupta de putere şi nu le pasă de nevoile oamenilor de care păreau preocupați în campania electorală este un lucru foarte îngrijorător pentru noi ca parteneri la guvernare”, a spus Emanuel Ungureanu la Antena 3.

„Ipocriții! Acest om iresponsabil conduce România
„Ipocriții! Acest om iresponsabil conduce România. Să te urci beat la volan înseamnă că îți asumi și că poți ucide pe cineva nevinovat. Faptul ca mașinăria de propagandă a lui Cîțu, în frunte cu Rareș Bogdan, compară băutul la volan cu o bătaie în curtea școlii, arată nivelul moral al oamenilor care vor să aibă puterea absolută în România. O întrebare pentru domnul Rareș Bogdan: Dacă un membru al familiei tale ar fi lovit de o mașină condusă de un Cîțu beat la volan, ai considera acest fapt ca fiind un lucru minor? Ipocriților”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Virgil Guran, despre scandalul momentului: ‘Cîțu ar fi trebuit să îl informeze pe Orban despre această problemă. Nu are de ce să-și dea demisia’

Emanuel Ungureanu, ieșire la adresa lui Florin Cîțu: ‘Nu are ce să caute în acea funcție’

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *