“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIEOPINII

Col. Florin Șinca: CUM LUCREAZĂ MAFIA

sinca 610x425 1

Candidatul preparat pentru funcție-cheie

Pe la 1700, turcii (ăia pe care îi faceți azi cu bani, uitând că ne-au pângărit fetele, ne-au luat floarea tinereții, au ucis, pârjolit și au luat toată avuția țării sute de ani!) au văzut că domnitorul Constantin Brâncoveanu e puternic, are armată, bate monedă, negoțul merge, țara bogată, iubitor de popor și de ortodoxie, lasă urmași. Au hotărât să-l elimine. Pentru control absolut. Așa că de Sf.Măria Mare, în 1714, au tăiat capul lui și i-au șters neamul de pe fața pământului, ucigându-i cei 4 băieți! Apoi, Moldova și Muntenia au avut un veac de domnie fanariotă.

Ce face acum corpocrația mondială, marile puteri, marea finanță controlată știm de cine, structurile supranaționale e la fel!
Aduce fanariotul gata pregătit. Cum?

Având bani, influență, putere și găsind TRĂDĂTORI, oameni slabi, șantajabili, cu șira spinării mlădioasă, adepții globalismului biruitor, punctează candidații (se orientează asupra unuia, mai multora….). Care intră într-un pattern al lor.
Acel candidat e ocrotit, crescut, dresat, dirijat, promovat peste tot, scos în față, se pompează bani, influență în curul lui. E băgat în organismul țării foarte înșelător, pe baza unei legende, chiar dacă el e străin. Se coafează totul cu referiri la ,,patriotismul” lui, se ascund defectele, vin referințe favorabile de la mulți care chipurile îl cunosc, se bagă baaaani mulți! Se recrutează personalități, idioți utili, care să jure că omul e providențial. Se mituiește presa.

Pentru omul de rând totul este foarte înșelător.
Acel candidat e crescut ani de zile, în umbră. Nu știți de el! Bine, serviciile de informații, dulăii de gardă ai Țării, ar trebui, dar…
Apoi, la momentul oportun, candidatul e scos.

Ce e chiriașul de la Cotroceni decât un trimis al sultanului? Ce a fost distrusul de Cîțu care acum își bea cafeaua în Dorobanți?
Vă dau o veste: nu numai că s-a lucrat la președintele din 2024, dar se pregătește la greu ăla din 2029!
Așa a fost, așa va fi, dacă nu ne trezim din SOMNUL CEL DE MOARTE.
O duminică binecuvântată vă doresc!

Vezi: Gheorghe Piperea: Să ne luăm adio de la UE. Din 2028, UE va dispărea, în favoarea unei super-stat federal european

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.