“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Informația care aruncă în aer scena politică! Decizia BOMBA care ar putea schimba totul (SURSE)

Breaking News Alert

Este vestea zilei în România, după ce s-a aflat informația care aruncă în aer scena politică locală. Un lider politic important a luat recent decizia care ar putea schimba totul la nivel central, fix la București.

Este informația zilei în PNL, după ce fostul premier și președinte al partidului, Florin Cîțu, ia în calcul în prezent să candideze la Primăria Capitalei în anul 2024, pentru a-i lua locul lui Nicușor Dan.

Mai mult, el va trebui să se lupte cu Gabriela Firea, actual ministru al Familiei.

Informația care aruncă în aer scena politică. Decizia care ar putea schimba totul
Astfel, Florin Cîțu intenționează să candideze la Primăria Capitalei în 2024, după ce îi expiră mandatul lui Nicușor Dan, au declarat surse din PNL potrivit Libertatea.

Ultima dată aflat în funcția de președinte al Senatului, funcție din care a demisonat pe 29 iunie, fostul lider PNL nu a făcut deocamdată un anunț oficial, însă oameni din partidul pe care l-a condus câteva luni spun că acesta ia în calcul serios această variantă.

Până acum, doar Nicușor Dan și Gabriela Firea au recunoscut public că vor să candideze la Primăria Capitalei în 2024, iar contrele dintre cei doi sunt la ordinea zilei.

În luna iunie, actualul edil a declarat că rămâne de văzut dacă Firea va fi susţinută de PSD pentru Primăria Capitalei.

„Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia” a fost replica Gabrielei Firea, fost primar în perioada 2016-2020.

În iulie, Nicușor Dan declara că speră să fie susținut pentru un nou mandat de primar de o alianță de dreapta. În 2020, el a fost susținut politic de alianța PNL – USR-PLUS pentru PMB, fiind candidat independent după o înțelegere avută cu fostul președinte liberal Ludovic Orban care l-a sprijnit atunci pe Nicușor Dan, deși acesta nu era membru PNL.

Florin Cîțu, acuzații dure la adresa PSD
Recent, Florin Cîțu, fostul lider al Partidului Național Liberal explica într-un mesaj pe Facebook cum membrii Partidului Social Democrat (PSD) sunt vinovați de creșterea inflației în România.
Florin Cîțu susține că dobânzile din acest an le depășesc cu mult pe cele din 2021 și 2020, iar principala cauză ar fi Partidul Social Democrat (PSD). Potrivit spuselor sale, între 2017 și 2019 (perioada când social-democrații erau la putere), România a avut cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeană.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.