“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

USR a finanțat cu 130.000 de lei asociația HOMOSEXUALĂ Mozaiq

USR-istul Radu Mihaiu a acordat o finanțare de 130.000 de lei asociației Mozaiq LGBTQ

mihaiu lgbtq usr 1000x560 1

Primarul USR, al Sectorului 2, Radu Mihaiu, oferă o sponsorizare de 130.000 de lei ong-ului Mozaiq, organizație specializată în promovarea valorilor LGBTQ și a căsătoriilor între persoanele de același sex(gay).

Potrivit edilului USR în Sectorul 2 ar fi peste 20.000 de locuitori ce se identifică drept gay, adepți ai valorilor LGBTQ.

”Genul de știre pe care nu o mai pot comenta! Trageți voi concluziile:

-Primăria sector 2, condusă de USR-istul Radu Mihaiu a acordat o finanțare de 130.000 de lei asociației Mozaiq LGBTQ. Cu acești bani se va organiza mâine un miting de proporții al comunității cu pricina, unde sunt așteptați și „sponsorii” ce locuiesc în Sectorul 2.

-Să vedeți și motivarea pentru finanțarea proiectului! E tare. Cică ar fi peste 20.000 de locuitori ai sectorului 2 în rândul potențialilor beneficiari…”, notează jurnalistul Dan Bucura.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.