Ungurii: “NE P*SAM PE ROMANI DE ZIUA LOR!”

vise-de-hunguri

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că a luat notă cu surprindere și nedumerire de decizia Ministerului Afacerilor Externe și Comertului Exterior al Ungariei de interzicere a participării diplomaților ungari la celebrările și recepțiile organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, conform realitatea.net.

„Având în vedere că poporul maghiar nu are nimic de sărbătorit pe 1 decembrie, Ministerul de Externe a interzis fiecărui diplomat şi fiecărui angajat să participare la sărbătorile naţionaleromâneşti”, a răspuns ministerul. Această a precizat, de asemenea, că Peter Szijjarto a informatparlamentarii unguri în două ocazii cu privire la această interdicţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Rusia somează România (VIDEO)

5 comentarii

  1. Gunoaie ungurești. Politicienii români continuă să stea pe silențios cu buzele lipite de fundurile ungurești. Rușine celor care nu ne reprezintă şi nu au coloană vertebrală, nu sunt ROMÂNI. La mulți ani ROMÂNIA

  2. Kassam Carmen

    De ce sa fie diplomati (la propriu si la figurat….)Nu mai bine sa se duca la ei.???De ce maninca si beau apa Romaniei?Si mai primesc si salarii…ca doar sint diplomati…dar ai cui?

  3. Cit tine o unguroaica cacatul in ea ? 9 luni !

  4. iar noi defecam pe ei cu incarcaturi nucleare, intr-alta ordine de idei ministerele noastre de externe au fost tot timpul surprinse si nedumerite de-a lungul timpului inclusiv cand bozgorii treceau granita cu armata si macelareau copii romani in pantecele mamelor dimpreuna cu bunicii parintii si fratii lor

  5. ma pisi pe decizia lor de bozgori ! in dex bozgor: om fara tara, NOMAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *