“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Ungurii: “NE P*SAM PE ROMANI DE ZIUA LOR!”

vise-de-hunguri

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că a luat notă cu surprindere și nedumerire de decizia Ministerului Afacerilor Externe și Comertului Exterior al Ungariei de interzicere a participării diplomaților ungari la celebrările și recepțiile organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, conform realitatea.net.

„Având în vedere că poporul maghiar nu are nimic de sărbătorit pe 1 decembrie, Ministerul de Externe a interzis fiecărui diplomat şi fiecărui angajat să participare la sărbătorile naţionaleromâneşti”, a răspuns ministerul. Această a precizat, de asemenea, că Peter Szijjarto a informatparlamentarii unguri în două ocazii cu privire la această interdicţie.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

5 comentarii

  1. Gunoaie ungurești. Politicienii români continuă să stea pe silențios cu buzele lipite de fundurile ungurești. Rușine celor care nu ne reprezintă şi nu au coloană vertebrală, nu sunt ROMÂNI. La mulți ani ROMÂNIA

  2. De ce sa fie diplomati (la propriu si la figurat….)Nu mai bine sa se duca la ei.???De ce maninca si beau apa Romaniei?Si mai primesc si salarii…ca doar sint diplomati…dar ai cui?

  3. iar noi defecam pe ei cu incarcaturi nucleare, intr-alta ordine de idei ministerele noastre de externe au fost tot timpul surprinse si nedumerite de-a lungul timpului inclusiv cand bozgorii treceau granita cu armata si macelareau copii romani in pantecele mamelor dimpreuna cu bunicii parintii si fratii lor

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.