“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

UN TIGAN DIN BUZAU CARE FURA FIER VECHI ERA SA PROVOACE O ADEVARATA TRAGEDIE. ACESTA A SCOS SURUBURILE DE LA CALEA FERATA – VIDEO

cfr buzau fier vechi tigan

Politia Locala a prins un tigan din Buzau imediat dupa ce a furat mai multe sistem de prindere a sinelor de cale ferata care face legatura intre Buzau si Ploiesti. Etnicul tigan a recunosc ca le-a furat si intentiona sa le comercializeze la un centru de fier vechi. Acesta s-a ales cu dosar penal, iar politistii ii cerceteaza toata activitatea infractionala pentru a vedea daca este la prima isprava de acest gen.

Un hoţ care acţiona pe calea ferată ce face legătura între Buzau şi Ploieşti, în zona Viaductului  Nehoiaşu, a fost prins în flagrant de poliţiştii locali, imediat după ce a dezasamblat mai multe şuruburi şi plăci metalice de traversă. Acesta a fost reţinut şi a recunoscut că intenţiona să vândă bucăţile metalice unui centru de colectare a fierului vechi.

Chiar şi poliţiştii locali au fost impresionaţi de numărul mare de piese sustrase de bărbatul de 43 de ani. Prin gestul său, el a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată.

Bărbatul care a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată este acum cercetat. Important de reţinut este faptul că, teoretic, la centrele de colectare a fierului vechi nu este legal să fie primite astfel de piese metalice. Dacă legislaţia ar fi respectată, hoţii nu ar mai avea de ce să fure astfel de obiecte, pentru că nu ar mai avea unde să le comercializeze, conform Campus TV.

VEZI SI: O TIGANCA DIN BUZAU A ATACAT UN TAXIMETRIST CU SECERA DEOARECE NU II IMPARTASEA DRAGOSTEA – VIDEO SOCANT

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.