“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Un POLITIST a VIOLAT doua adolescente sub amenintarea pistolului!

sef de post amenintat si violat minore 660x330

Seful de post din localitatea vasluiana Vetrisoaia este acuzat ca, sub amenintarea armei din dotare, a violat doua adolescente chiar in sectia de politie.
Doua minore au facut plangere penala impotriva sefului de post din Vetrisoaua, Marius Dan Nitica. Fetele il acuza pe politist ca le-a violat in noaptea de „Mihail si Gavril”, dupa ce au participat la o onomastica.

Fetele u povestit cu lux de amanunte colegilor lui, apoi, procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, ce au patit în noaptea de “Mihai si Gavriil”, dupa ce au participat la o onomastica, în satul Lunca Banului.

Ancheta în cazul politistului de la Vetrisoaia, Marius Dan Niticã, pare cã bate pasul pe loc. Desi este vâlvã mare la nivel national dupã ce a iesit la ivealã cazul politistului-pedofil si ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat cã vrea sã facã curãtenie în rândul politistilor care nu fac cinste, la Vaslui nu se miscã nimic în cazul sefului de post acuzat de viol. Împotriva acestuia, douã minore au fãcut plângere penalã, acuzându-l, alãturi de alti doi indivizi, de viol si lipsire de libertate. Dosarul se aflã în lucru, spun reprezentantii Parchetului Husi, iar pânã se va stabili dacã a violat sau nu fetele chiar în sediul Politiei din comunã, politistul continuã sã fie justitiarul în functie din comuna Vetrisoaia. Oricum, el s-a declarat din capul locului nevinovat!

Nu iese fum, pânã nu faci foc! Proverbul vechi se potriveste cum nu se poate mai bine în cazul politistului Marius Dan Niticã. Acesta, în ciuda functiei sale si a eticii care caracterizeazã angajatii MAI, a ajuns sã fie acuzat de fapte socante: viol si lipsire de libertate! Douã pustoaice minore, una din Vãleni si alta din Munteni, au povestit cu lux de amãnunte colegilor lui, apoi, procurorului din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi, ce au pãtit în noaptea de “Mihai si Gavriil”, dupã ce au participat la o onomasticã, în satul Lunca Banului. “Totul a fost ok pânã când prietena mea a dispãrut si peste aproximativ 30 de minute a venit si ne-a spus cã un bãiat si-a bãtut joc de ea. Numele sãu este Mazdrag Alexandru Ionut. Atunci, politistul (Marius Niticã, n.r.) si cu încã unul (Mihãitã Darie, n.r.) ne-au zis cã ne duc acasã. Dar nu a fost asa. De la Lunca Banului ne-au dus la Vetrisoaia, cu o masinã, Passat, albastru închis, cu numãrul DOR, care apartine politistului. Ne-au dus la sediul Politiei, unde au profitat cã politistul Marius Niticã are un dormitor, la etajul 1 al sectiei sale de Politie. Acolo politistul Niticã a abuzat-o pe prietena mea si Mihãitã Darie pe mine. Ne-au tinut acolo, pânã a doua zi la ora 12,00. Am tipat, dar nu ne-a auzit nimeni. Cine era sã vinã la sectia de Politie? O astfel de întâmplare te marcheazã pentru toatã viata”, sustine una dintre fetele care au depus plângere. Acestea au mai spus cã s-au rugat de politistul Niticã si de tovarãsul sãu, sã fie lãsate sã plece sau sã le ducã ei acasã, însã acestia le-ar fi zis: “Vã ducem, dar hai sã ne mai distrãm o datã”!

“Ok, fetele inventeazã, dar cât sã inventeze si niste fetisoare, despre… dormitorul domnului sef de post?!”

Din spusele fetelor, mentionate si în plângerea penalã formulatã, totul a durat pânã a doua zi, 9 noiembrie 2017, în jurul orelor 12,00. Dupã ce i-au mai trecut aburii alcoolului, fetele sustin cã Niticã le-ar fi spus cã, degeaba se plâng, pentru cã el e politist ssi nu are nimeni ce îi face. Când una dintre ele a început sã plângã, Niticã ar fi luat-o la bãtaie. “Politistul este violent. A lovit-o pentru cã plângea. Dar era normal sã plângã, cã eram speriate”, au povestit fetele. De asemenea, au relatat faptul cã Niticã, în prezenta lor ar mai fi fãcut un lucru grav. A scos pistolul din dotare si le-a amenintat cu el. “Ne-a amenintat cu arma. Ne-a arãtat gloantele din ea. Era un pistol. Avea 5 gloante. Le-a scos si ni le-a arãtat. Arma era pusã într-un toc maro si o tinea pe un dulap mai înalt. Pe la ora 11,00, pe 9 noiembrie, s-a îmbrãcat în uniforma de politist si a spus cã se duce la Husi, la o sedintã”, au relatat fetele. Au scãpat în jurul orei 12,00 si spun cã au sunat pe cineva sã vinã sã le ia. Au ajuns la Politie la Vaslui, în jurul orelor 15,00, la Inspectorat, iar aici politistii le-au ascultat si le-au condus la Parchetul Husi, unde au relatat totul. Minorele sustin cã, de asemenea, politistii le-au condus si la Medicina Legalã, unde li s-au efectuat analize. De atunci si pânã acum au trecut trei luni si nu sunt vesti noi în dosar. Sigur pe sine, Marius Dan Niticã a precizat, imediat dupã ce fetele s-au plâns anchetatorilor, cã acestea inventeazã totul si lucrurile nu au stat deloc asa. Politistul s-a declarat nevinovat. “Oricum, ceva nu se leagã. Domnul sef de post are niste explicatii de dat. Ce cãuta politistul în acelasi anturaj cu minorele? De unde stiu fetele detalii din masinã, din sediul Politiei si cum de pot ele descrie cum era interiorul dormitorului lui, la ce etaj se aflã, etc? Adicã, ok, fetele inventeazã, dar cât sã inventeze si niste fetisoare din Munteni si, respectiv, Vãleni, despre…dormitorul din sediul Politiei al sefului de post Niticã? Hai sã ne gândim si asa. Oricum, adevãrul pluteste în aer. Dar, dacã Politia Românã nu se scuturã bine de specimene gen “Eugen Stan” situatia se va complica mult pentru aceastã institutie vitalã pentru oameni”, au spus avocatii. Pânã una alta, au trecut luni bune de când politistul a fost acuzat de fapte grave, dar încã nu s-a întâmplat nimic. Vine în continuare si o face pe justitiarul la Postul de Politie Vetrisoaia, desi credibilitatea i-a scãzut dramatic în fata localnicilor.

Sursa: Vremea Noua

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.