“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIȘTIRI BUZAU

Un oras din Romania a devenit nazist? Comerciantii TIGANI, separati de cei ROMANI! O fi bine? O fi rau?

bazar sus

Se pare ca Buzaul a devenit un oras nazist. Conform presei locale, comerciantii tigani au fost separati de cei romani. O fi bine? O fi rau?

Potrivit publicatiei locale buzoienii.ro, aflam urmatoarele:

Din această dimineață, comercianții de la Bazar (Gorbaciov, cum îi zic unii) au început să-și strângă calabalâcul.

Unii mai au încă produse expuse la vânzare, dar majoritatea și-au tras câte o pătură în față și s-au apucat să strângă marfa în saci și să dezasambleze rafturile.

Operațiunea se desfășoară atât la parter, cât și la etaj, spațiul trebuind să fie eliberat până la sfârșitul lunii aprilie.

„Ce să facem ? Strângem! Dacă domnul primar nu ne mai lasă! Ne pare rău, ne obișnuiserăm cu locul, unii stăm aici de 20 de ani. Bine că am găsit unde să ne mutăm, mergem la Leontin, clădirea aia mare de pe colț. Dacă ieșiți afară pe partea cu strada o vedeți că s-a pus și banner. E bine și acolo la Leontin, trebuie doar ca lumea să afle că ne-am mutat aici. E bine că scrieți articolul, așa mai află unii dintre clienții noștri”, i-au spus comercianții reporterului buzoienii.ro în această dimineață la ora opt.

Negustorii tigani de la Bazar se vor muta – în mare parte – în clădirea Corner Center, care îi aparține unui anumit „Leontin” și care are subsol, parter, etaj și mansardă.

Deja pe clădire s-au agățat – pe laturile de la stradă – bannere cu mesajul „Aici s-a mutat Bazarul”.

Clădirea e aproape nouă, chiria acceptabilă, spațiul generos astfel că lucrurile au evoluat într-o direcția favorabilă.

Aici ar urma să funcționeze de la 1 aprilie comercianții rromi.

Comercianții români merg vizavi de ANAF

Conform informațiilor obținute de reporterul buzoienii.ro șase-șapte dintre comercianții români din fostul Bazar se vor muta în spațiile comerciale situate vizavi de „vaporul” ANAF.

Și aici spațiul – unde a funcționat ani la rând magazinul de mobilă Staer – a fost inscripționat cu mesajul „Bazar – Centru Comercial”.

În clădirea fostului Bazar ar urma să se mute – după recompartimentare – o parte dintre serviciile și birourile Primăriei din Palatul Comunal.

Totodată aici va ajunge și Serviciul de Evidență a Populației care a funcționat în ultimii ani în Galleria Mall, unde Primăria plătea chirie.

Nota redactiei: Salutam decizia primarului Constantin Toma.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.