“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

Un COCALAR retardat a UCIS DOI PROFESORI in Buzau. Acestia au murit CARBONIZATI

cca 1

După dezvăluirea identității și accesarea paginii sale de Facebook au apărut tot mai multe comentarii la adresa tânărului care a provocat involuntar accidentul teribil de ieri după-amiază.

Comentariile au fost provocate de faptul că Seby Tudor avea o predispoziție în a se fotografia în ipostaze de „luptător”, de bărbat puternic.

„Dacă era un bărbat așa de puternic cum se prezintă în poze ar fi trebuit să-i fi scos pe cei doi învățători din mașina în flăcări. Din păcate, când ar fi trebuit să-și demonstreze mai mult bărbăția, n-a făcut-o”.

Mai multe astfel de comentarii au fost trimise pe adresa redacției buzoienii.ro, din care unele au venit dinspre Cândești, unde Seby Tudor locuiește.

Pe de altă parte, trebuie precizat că – în ciuda unor opinii malițioase de pe internet – Seby Tudor nu și-a dorit să producă o asemenea tărășenie.

Accidentul ar fi trecut în categoria celor banale, iar azi nu s-ar mai fi vorbit despre el, dacă mașina Cielo (care avea și instalație GPL) – în care se aflau cei doi învățători – nu s-ar fi aprins ca o torță la câteva secunde după impact.

Din păcate, nimeni n-a putut interveni la timp cu un stingător și, de asemenea, cei doi învățători, răniți în accident, n-au putut ieși singuri din mașină.

N-au putut acționa nici cei doi băieți tineri din autoturismul Audi, accidentați și ei – ușor – în urma tamponării frontale.

Așadar un cumul de factori au contribuit la producerea acestei tragedii.

Mai trebuie precizat un aspect. Multe comentarii s-au legat și de faptul că autoturismul Audi avea volanul pe dreapta iar acest lucru contribuie la manevrarea lui dificilă pe străzile din România și, în special, la depășiri – din cauza vizibilității reduse a șoferului.

Întrucât accidentele provocate de mașinile aduse din Anglia sunt frecvente, a crescut numărul șoferilor care solicită autoritățile retragerea prevederii care permite înmatricularea lor în România.

VEZI AICI: ACCIDENT RUTIER GROAZNIC! Doua persoane AU ARS DE VII. VIDEO

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.