“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASTIRI

„Un boicot pentru stabilitatea economica a tarii” – ATENTIONARI REPETATE din partea analistilor economici: POMENILE facute de PSD in GUVERNARE au urmari SUMBRE

bani multi

Anul acesta avem record de zile libere de la stat. Pe langa cele oficiale, din lege, Guvernul si-a facut o obisnuinta sa acorde si alte libere. In Uniunea Europeana, doar Bulgaria, Ungaria si Letonia au mai multe zile libere oficiale decat noi. Dar daca punem la socoteala si zilele – punte, suntem campioni la stat acasa.

Acestea intregesc weekendurile si le transforma in mici vacante, asa cum este cea de acum, de Sfanta Maria. Daca tragem linie, bugetarii si in unele cazuri si cei care lucreaza in privat, se bucura de 17 zile libere, pe langa cele de concediu. Analistii consultatati de Stirile ProTv avertizeaza: Un boicot pentru stabilitatea economica a tarii.

”In conditiile in care in sectorul bugetar ai nu doar al 13-lea salariu, ci si al 12-lea salariu neacoperit prin munca, asta inseamna ca economic pierde, tara pierde, toti pierdem. Din pacate, zilele acestea libere de care unii se bucura reprezinta un boicot la adresa stabilitatii financiare a tarii”, a declarat George Vulcanescu, analist economic.

Si Florin Citu, vicepresedinte PNL si unul dintre cei mai cunoscuti analisti, comenteaza subiectul. ” ”Este clar ca majoritatea cazurilor sunt in scop electoral. Nu vad nici la parlamentari si nici la guvern o justificare ideologica sau istorica. Numarul creste de la an la an. Anul trecut aveam 12 zile libere legale. Anul acesta avem 14 si se pare ca vom avea din ce in ce mai multe”, spune Citu. (sursa)

VEZI SI: ANUNT IMPORTANT pentru ROMANII care au IMPRUMUTURI la aceste BANCI. Si cei cu carduri bancare ar TREBUI SA SE INFORMEZE de aici

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.