“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

ULTIMA TEORIE din cazul celui mai mare MISTER AVIATIC. PAȘAPOARTE FALSE; TERORIȘTI CHINEZI și peste 200 de pasageri DISPĂRUȚI fără urmă

avion pasageri

Unul dintre cele mai cunoscute mistere ale aviației contemporane este dispariția zborului MH370 al companiei Malaysia Airlines deasupra Oceanului Indian, în timpul cursei dinspre capitala Kuala Lumpur către Beijing, China. Una dintre teoriile vehiculate pe parcursul timpului, reapărută recent, care implică o grupare teroristă puțin cunoscută, poate reprezenta cheia întregii probleme.

Mai multe e-mailuri trimise de o grupare teroristă chineză către jurnaliști ar putea măcar explica dispariția avionului MH370, chiar dacă nu ar duce la găsirea rămășițelor aeronavei, potrivit Daily Mail.

Brigada Martirilor Chinezi și-a asumat responsabilitatea pentru un presupus atac asupra zborului companiei malaieziene, la două zile după dispariția din martie 2014.

„Ne omorâți un membru al clanului, noi vom omorî 100 de-ai voștri drept răzbunare”, scria într-unul din mesajele trimise jurnaliștilor chinezi.

La acea vreme, anchetatorii au respins rapid ideea ca fiind un mit, iar ministrul Transporturilor din Malaezia de la acea vreme, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, a spus că asumarea responsabilității venită din partea grupării este puțin credibilă.

Totuși, există o conexiune care ar putea să dea mai multă greutate acestei teorii. Anchetatorii au confirmat că doi iranieni, Pouria Nour Mohammad, în vârstă de 19 ani, și prietenul său, Seyed Mohammed Rezar Delawar, în vârstă de 29 de ani, călătoreau la bord folosindu-se de pașapoarte false. Cei doi reușiseră să achiziționeze pașapoarte austriece, dorindu-și să ajungă în Germania pentru a primi azil.

Astfel, în cursul investigației, una din piste era legată de o organizație criminală care se ocupă inclusiv de falsificarea pașapoartelor.

Avionul tip Boeing 777 a dispărut în urmă cu mai bine de patru anin în urmă, având 239 de oameni la bord. Până acum, nu s-a descoperit nimic cu privire la locul unde ar fi ajuns trupurile neînsuflețite ale pasagerilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.