Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
Filme Online Subtitrate

Loredana și Shift, într-o ipostază inedită în videoclipul melodiei „Mister Amor”, prima lor colaborare

Loredana și Shift au lansat piesa Mister Amor 

„Mister Amor” este o piesă ce explorează nuanțele complexe ale sentimentelor amoroase, oferind ascultătorilor o experiență muzicală. Piesa promite să fie un hit care va rămâne în urechile și sufletele ascultătorilor pentru mult timp de acum înainte. 

Versurile sunt scrise de Loredana, alături de Shit și muzica este realizată tot de cei doi împreună cu Kastha John, care a lucrat și la instrumentalul piesei împreună cu Petru Bârlădeanu, Razvan Matache și Pascu Cristian, mix & master-ul fiind realizat de EpicJulius. 

Videoclipul îi surprinde pe Loredana și pe Shift într-o ipostază inedită, ea interpretând rolul de cameristă, iar el este turistul care se îndrăgostește de aceasta și încep un amor misterios. Locația videoclipului este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din București, respectiv Hotel Lido, acesta fiind set-up-ul perfect pentru povestea de dragoste. 

loredana-si-shift-au-lansat-piesa-mister-amor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Despre Loredana și Shift 

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie. 

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida. 

Compozitor si producator de succes, Shift si-a inceput drumul catre topurile muzicale, in 2013, prin single-ul “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct in playlisturile de radio, TV si club, in care a ramas de atunci prin hituri precum “Dupa ani si ani” (feat. Vizi Imre), “Lejer”, “Rupem boxele (feat. Andreea Banica), “Avioane de hartie” (feat. Andra), “Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), “Urca si coboara” (feat. Ruby) etc. 

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.