“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

GENIU la doar 8 ani – Rezolvă problema cu AVIOANELE DISPĂRUTE în zone acoperite de apă

avion 1

Pe data de 8 martie 2014 un avion aparținând companiei Malaysia Airlines a dispărut de pe radare la două ore după decolarea din Kuala Lumpur cu destinația Beijing. La bordul avionului se aflau 239 de persoane.

Întrebarea “De ce dispar avioanele?”, adresată în cadrul unei emisiuni din America,făcându-se aluzie la avionul dispărut și negăsit nici acum, a condus la o soluție pertinentă pentru identificarea rapidă a locului în care aeronavele se prăbușesc în mare, soluție care a venit de la un copil.

Potrivit presei spaniole, un băieţel de 8 ani, a dat un răspuns care a surprins pe toată lumea. Ideea sa, pe cât de originală, pe atât de plauzibilă, se bazează pe încorporarea unui sistem de globuri care se ridică la suprafaţă atunci când aeronavele se prăbuşesc în mare.

Micuțul Ben, a mai explicat că pentru a fi eficientă această idee, în interiorul globurilor de culoare portocaliu fluorescent ar trebui să fie un dispozitiv cu radiofrecvenţă.

Acest dispozitiv ar servi la o localizare mai rapidă în caz de accident, astfel încât salvatorii să poată ajunge cât mai repede la locul prăbușirii să să găsească eventualii supravieţuitori.

autor:Ana Grama//sursa: jurnalspiritual.eu

VEZI SI: Cele mai mari mistere din România

VEZI SI: VIDEO INEDIT: Misterul copacului care ARDE din interior fara pic de fum

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.