ULTIMA ORA în cazul anchetei dublei crime de la Iași: Dovezi de necontestat

Au trecut mai bine de trei săptămâni de la dubla crimă de la Iași, comisă împotriva unui cuplu de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie. Principalul suspect în cazul omorului, un fost prieten al uneia dintre victime, pe nume Ahmed Sami El Bourkardi, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași și, până în prezent, a susținut că este nevinovat. Iată ultimele detalii din cadrul anchetei, care ridică semne de întrebare cu privire la poziția acuzatului.

Intenția criminalului de la Iași a fost de a incendia trupurile celor doi tineri. Cel puțin, asta ar putea demonstra dovezile studiate de oamenii legii, în ciuda pozițiilor anterioare ale autorităților.

Criminalul ar fi încercat să îi incendieze pe tinerii de la Iași
Concret, după ce oamenii legii au descoperit trupurile celor doi tineri uciși – Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyah -, anchetatorii au transmis că persoana vinovată ar fi încercat să le incendieze pentru a-și acoperi urmele. Mai târziu însă, reprezentanții de la Institutul de Medicină Legală Iași au subliniat că, de fapt, trupurile celor doi tineri nu au fost arse.

Citiți și:  Crima care a ingrozit Romania. Detalii ȘOCANTE despre ASASINAREA studentilor de la Iași

Există însă câteva detalii care pun sub semnul întrebării acest lucru, potrivit unor informații în posesia cărora au intrat jurnaliștii bzi.ro. Iubitul româncei, care a fost omorât, prezintă anumite semne la nivelul mâinii care ar putea să schimbe cursul anchetei.

Flăcările nu au putut arde trupurile victimelor
Trupurile celor doi iubiți au fost descoperite de oamenii legii într-o baltă uriașă de sânge. Ambele prezentau zeci de lovituri de cuțit. Surse din cadrul anchetei, citate de publicația amintită, au transmis că, în realitate, a avut loc o încercare de incendiere a victimelor. Numai că planul nu s-a mai materializat fiindcă era imposibil ca trupurile celor doi iubiți să ia foc, având în vedere volumul mare de sânge de la fața locului.

Surse au dezvăluit că vinovatul pentru crimă a utilizat o substanță inflamabilă cumparat de la un supermarket,  pentru a incendia locuința în care au fost găsite victimele, care se utilizează de obicei la aprinderea focului pentru grătar. Aceasta nu poate fi comparată, însă, cu benzina, motiv pentru care incendiul nu a cuprins întreaga vilă închiriată.

Citiți și:  Rezultate-SOC ale analizei ADN în cazul dublei crime de la Iași. News alert

Urmele de pe mâna iubitului Vanesei schimbă traiectoria anchetei
Revenind, există două detalii care, potrivit surselor citate, ar putea dovedi că a existat o intenție de incendiere – părul de pe mâna tânărului ucis a fost pârlit, iar sub palma „afumată” a fost remarcată o tăietură adâncă, ce a secționat venele din zona respectivă.

Rămân în continuare multe semne de întrebare cu privire la cazul dublei crime de la Iași. Principalul suspect în acest caz, Ahmed Sami El Bourkadi, susține că este nevinovat, ba chiar a și cooperat cu autoritățile, pe cele italiene surprinzându-le din acest punct de vedere.

Tânărul și-a schimbat, însă, înfățișarea la plecarea din România, pentru a nu fi recunoscut după emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele său.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.