Ultima GAFA a lui Biden a bubuit pe rețelele de socializare

Încă o gafă a președintelui Biden a fost răspândită pe rețelele de socializare după ce acesta a spus, în timpul unui discurs, citind de pe teleprompter: „Sfârșitul citatului, repetați rândul”.

Președintele SUA Joe Biden împlinește în noiembrie 80 de ani și face tot mai multe gafe. După ce luna trecută a arătat din greșeală presei foile cu indicațiile dat de către consilierii sai, astăzi a făcut o nouă gafă. În timp ce susținea un discurs și citea de pe teleprompter, președintele a citit și indicația: „Sfârșit de citat, repetați rândul”

Vicepreședintele Kamala Harris și Xavier Becerra, secretar pentru Sănătate și Servicii Umane, aflați în spatele președintelui Biden, au schițat ambii câte un zâmbet.

Incidentul a stârnit reacții diferite pe Twitter, unii luându-l în derâdere pe președinte pentru gafa comisă, notează newsweek.com.

„Biden este atât de dus încât va citi literalmente orice este pus pe teleprompter în fața lui. „Sfârșitul citatului” … „Repetați replica”, a scris pe Twitter Tim Young, editorialist la Washington Times.

Clay Travis, autorul cărții intitulate „Și republicanii cumpără adidași”, a scris pe Twitter: „Joe Biden citește din greșeală teleprompterul care îi spune să repete replica. Devine din ce în ce mai rău. Chiar mai avem încă 30 de luni de așa ceva? Înspăimântător. Și trist.”

Șirul de gafe continuă
Joe Biden împlinește în noiembrie 80 de ani. Aflat săptămâna trecută la summitul NATO, președintele SUA, a vorbit în fața presei despre invitația adresată statelor Finlanda și Suedia de a adera la NATO. Când a menționat-o pe cea din urmă, a spus „Elveția”.

Președintele american și-a dat seama imediat de eroare și s-a corectat , da a stârnit amuzamentul jurnaliştilor.

„Am primit un apel din partea liderului Finlandei – despre susținerea SUA pentru aderarea la NATO – am vorbit la telefon și mi-a sugerat să vorbim cu lidera Elveției”, a precizat atunci Joe Biden, făcând de fapt referire la șefa guvernului suedez, Magdalena Anderson.

O altă greșeală a fost accea când liderul SUA a ţinut din greşeală înspre presă un bilet cu instrucţiuni în care consilierii săi îi indicau pas cu pas ce să facă în timpul unei întâlniri la Casa Albă, de la intrarea în sală până la părăsirea incintei.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *