“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Senilul Joe Biden anunță o nouă ordine mondială

“Să aducem lumea împreună într-un mod care nu s-a mai făcut până acum”

jobdien

Președintele american Joe Biden, vorbind la o recepție pre-electorală la Washington, a spus că omenirea are nevoie de o „nouă ordine mondială” care să o înlocuiască pe cea care a menținut-o în ultimii 50 de ani.

„Cred că avem ocazia să facem ceva dacă suntem suficient de curajoși și încrezători pentru a aduce lumea împreună într-un mod care nu s-a mai făcut până acum. Am trăit în perioada postbelică 50 de ani și totul a funcționat al naibii de bine, dar s-a epuizat. Avem nevoie de o nouă – o nouă ordine mondială într-un anumit sens”, a spus el.

El a subliniat că este optimist, dar multe vor depinde de evenimentele din viitorul apropiat. „Ne aflăm la un moment de cotitură în istorie și asta înseamnă că deciziile pe care le luăm în următorii patru sau cinci ani vor determina cum arată următoarele patru sau cinci decenii”, a explicat el.

Nu este prima dată când președintele SUA menționează necesitatea de a construi o nouă ordine mondială. Așadar, în martie 2022, după începerea unei operațiuni militare speciale în Ucraina, Biden a spus că ordinea mondială trebuie actualizată.

„După cum mi-a spus un înalt oficial militar la o întâlnire secretă zilele trecute, 60 de milioane de oameni au murit între 1900 și 1946. Și de atunci am stabilit o ordine mondială liberală, iar acest lucru nu se întâmplă. Mulți oameni mor, dar nu există nimic apropiat de haos. Și acum este momentul în care totul se schimbă… Va exista o nouă ordine mondială și trebuie să o conducem. Și trebuie să unim restul lumii libere pentru asta”, a spus el.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.