Uite pe cine au votat PENSIONARII, PROSTII, TIGANII SI TARANII: „Sexy PSD-ista” care are studii medii si sanii uriasi!

Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie).

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.

Simt că vi se vor mări… penis-iile. Doamnelor, domnilor, domnișoara din imagini este noul dumneavoastră deputat: Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat ca unsă de popor în Parlament. Domnișoara, care a absolvit un colegiu tehnic, care nu are nicio facultate și absolut nicio specializare, este nimeni alta decât nepoata lui Florentin Pandele și cică a fost director de marketing la o companie din România, mai precis a lucrat ca operator calculator la firma lu tac-su, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile.

Citiți și:  Vi s-a instalat un regim menit a vă deposeda de tot ce-i al vostru

Hahhaha, imaginați-vă cum va menegiui și pușui această fată banii dumneavoastră. Și cum va avea ea proiecte în Parlament ca să se zbată pentru binele comunității. Și cum ne va ului pe toți cu creierul ei mare, pus în slujba cetățeanului. Și cum va salva padurile și pensionarii și medicii și va tăia și spânzura bugete. Hahahhaha
PSD, bine ai revenit! Chiar ne era dor de toți incompetenții tăi și toate fătucile astea care cu siguranță ne vor lăsa pe spate cu abilitățile lor de parlamentari.

Duamna Gorghiu, sper că sunteți mulțumită, ia uite ce femeie capabilă e acum în Parlament! Visul dumneavoastră cu cotele de gen este realitate! La cât mai multe fufe în Parlament, să curgă șampania, încă o dată, felicitări, PSD!
Sper că sunteți mulțumiți acum, voi, cei care nu ați venit la vot. Uite ce ați ales.

Later Edit. Notele de la Bacalaureat ale acestei fete sunt: Limba si Literatura Romana: oral 7, scris 5,35; Limba Engleza 8, Matematica 7,15, Biologie 8,6; Educatie Fizica 10 

Citiți și:  Rareș Bogdan zguduie lumea politică. Scor istoric la alegerile parlamentare?!

VEZI SI: Mesajul viral al unei tinere postat pe pagina de Facebook a PSD: „Cum puteti sa pacaliti in halul acesta populatia? Promovati prostia, incultura si hotia”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
sss
sss
3 ani in urma cu

Stiam ca tiganii dansau cu doamna Basescu si votau cu Basecu!!

Dulfu Viorel
Dulfu Viorel
3 ani in urma cu

E FOARTE DRĂGUȚĂ !