“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Uite pe cine au votat PENSIONARII, PROSTII, TIGANII SI TARANII: “Sexy PSD-ista” care are studii medii si sanii uriasi!

sps

Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie).

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.

Simt că vi se vor mări… penis-iile. Doamnelor, domnilor, domnișoara din imagini este noul dumneavoastră deputat: Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat ca unsă de popor în Parlament. Domnișoara, care a absolvit un colegiu tehnic, care nu are nicio facultate și absolut nicio specializare, este nimeni alta decât nepoata lui Florentin Pandele și cică a fost director de marketing la o companie din România, mai precis a lucrat ca operator calculator la firma lu tac-su, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile.

Hahhaha, imaginați-vă cum va menegiui și pușui această fată banii dumneavoastră. Și cum va avea ea proiecte în Parlament ca să se zbată pentru binele comunității. Și cum ne va ului pe toți cu creierul ei mare, pus în slujba cetățeanului. Și cum va salva padurile și pensionarii și medicii și va tăia și spânzura bugete. Hahahhaha
PSD, bine ai revenit! Chiar ne era dor de toți incompetenții tăi și toate fătucile astea care cu siguranță ne vor lăsa pe spate cu abilitățile lor de parlamentari.

Duamna Gorghiu, sper că sunteți mulțumită, ia uite ce femeie capabilă e acum în Parlament! Visul dumneavoastră cu cotele de gen este realitate! La cât mai multe fufe în Parlament, să curgă șampania, încă o dată, felicitări, PSD!
Sper că sunteți mulțumiți acum, voi, cei care nu ați venit la vot. Uite ce ați ales. 1f642

Later Edit. Notele de la Bacalaureat ale acestei fete sunt: Limba si Literatura Romana: oral 7, scris 5,35; Limba Engleza 8, Matematica 7,15, Biologie 8,6; Educatie Fizica 10 1f642

VEZI SI: Mesajul viral al unei tinere postat pe pagina de Facebook a PSD: „Cum puteti sa pacaliti in halul acesta populatia? Promovati prostia, incultura si hotia”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.