“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Uită-te în ochii spurcatei și spune-mi dacă nu trebuia să fie într-un sanatoriu

femen2407
Oksana Shachko din Femen Ucraina În Sfârșit Moartă

Femen, o organizație care “protestează” împotriva patriarhiei prin indecență publică și obscenități nebănuite, care se opune ordinii sociale, dorind desființarea bisericii și a comunităților religioase, formată din militanți activi pentru avort și inegalitatea sexelor (supremație feminină), a primit o lovitură indusă de propria ideologie corozivă.

Nu ni se spune motivul pentru care Oksana Shachko s-a sinucis.

Click:

Gruparea feministă ucraineană Femen a anunţat marţi, 25 iulie, decesul uneia dintre membrele fondatoare. Oksana Shachko, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Paris.

Grupul Femen a fost fondat în Kiev în anul 2008, de către Oksana Shachko, Anna Guţo și Inna Shevchenko, şi a devenit cunoscut în Europa pentru protestele topless împotriva turismului sexual, homofobiei şi instituţiilor religioase.

Defapt Oksana a venit ulterior la ‘conducerea’ FEMEN, fiind nevoie de o non-evreică pentru a nu atrage suspiciuni, dar în realitate Anna Hutsol este fondatoarea Femen, o rusoaică de origine jidănească.

Wikipedia:

Anna Hutsol[a 1] (Anna Vasylivna Hutsol;[1] born 16 October 1984[2]) is a Russian activist and founder of FEMEN.

Hutsol is of Jewish origin and was born in Russia but moved to Ukraine with her parents in 1991.[3][a 2] Hutsol is an economist[4] and a former assistant to singer Tina Karol.[5]

Hutsol founded FEMEN in 2008 after she became attuned to the sad stories of Ukrainian women duped by false promises from abroad:[6] “I set up FEMEN because I realised that there was a lack of women activists in our society; Ukraine is male-oriented and women take a passive role.”[7] According to Hutsol the skills she acquired during her time with Tina Karol have helped FEMEN’s “public relations”.[5] FEMEN’s main choice of action is topless demonstrations.[8] The group started protesting against sex tourism[9][10][why?] and broadened their agenda to women’s rights and civil rights in Ukraine and around the world.[11]

Una dintre membrele fondatoare, pe nume Oksana Shachko, a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Paris, în care locuia din anul 2013, atunci când a fost exilată în Franţa. După exil, ea a renunţat la apartenenţa la organizaţia feministă şi s-a concentrat asupra carierei sale în domeniul artelor.

„Odihnească-se în pace! Curajoasa Oksana Shachko ne-a părăsit. Plângem împreună cu familia și prietenii ei și așteptăm versiunea oficială a poliției în legătură cu ce s-a întâmplat. Pentru moment, știm că Oksana a fost găsită moartă ieri, 23 iulie, în apartamentul ei din Paris”, a fost mesajul scris de reprezentanţii organizaţiei Femen. Cauza decesului este necunoscută momentan, iar poliţiştii vor demara o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Gruparea Femen
Femen (scris şi FEMEN, în ucraineană: Фемен) este un grup feminist radical înfiinţat în Ucraina în 2008, în prezent structura sa de bază fiind la Paris. A intrat în atenţia presei prin acţiuni de protest într-o modalitate ce a generat controverse, cum ar fi apariţii în public de femei topless sau nud ca mod de manifestare pentru susţinerea a diverse cauze.

Printre membrii notabili se numără: Anna Hutsol (fondatoare şi lider), Oksana Şahko, Aleksandra Şevcenko, Inna Şevcenko.

Obiectivele principale ale activităţii acestui grup sunt:

-promovarea drepturilor femeii;

-combaterea misoginismului, a discriminării femeii, a homofobiei;-

critica industriei sexului: pornografie, turism sexual.

Cea mai potrivită încheiere este postarea paginii E Țara Mea:

Respectând pe propria piele ideologia promovată de gruparea teroristă Femen, mama organizațiilor “feministe”, Oksana, ca orice curvă care își revendică dreptul proprietății asupra “propriului corp”, a mers până la capăt și și-a provocat propriul avort post-natal… așa da!

Arzi în Iad, Oksana! – Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.