“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICPOLITICA

Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare, dacă nu se poate cu vorba bună, forţat” / Băncile blochează conturile clienților care nu au un act de identitate valid

image 2020 10 8 24339294 41 carte identitate

Sfântul Teofan Zăvorâtul, Tâlcuiri din Sfânta Scriptură pentru fiecare zi din an, Editura Sophia, București, p. 76:

Lumea nu lucrează de la sine, ci este ațâțată de stăpânitorul său, satana, ale cărui lucruri le-a stricat Domnul și continuă să le strice în cei credincioși și prin cei credincioși.

Diavolul nu-I poate face nimic Domnului; ca atare, își întoarce turbarea asupra celor ce cred în El, pentru ca, supărându-i, să-I facă supărare Domnului. Nici aici nu lucrează de-a dreptul, ci prin uneltele sale, care alcătuiesc lumea. Aceasta nu înseamnă că el este puternic; nu vă temeți de el, ci mai degrabă îndrăzniți, căci Domnul a biruit lumea și pe stăpânitorul ei. Celui ce nu se dă singur bătut, diavolul nu are ce să-i facă.

La sfarsitul anului trecut eram informati ca: Parlamentarii vor sa interzica plata salariilor in numerar

Graba e mare, asa ca, la un an distanta, mai aflam de noi etape intru semnul fiarei:

Capital: EXCLUSIV: Se blochează conturile bancare. Ce trebuie să știe cei care au buletin de identitate în curs de expirare

Dacă înainte nu era neapărat o problemă dacă îți expira actul de identitate și nu aveai încă unul nou, acum noile norme de securitate din domeniul bancar obligă băncile să blocheze conturile clienților care nu au un act de identitate valid.

PS News: Ciolacu: E cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare; dacă nu se poate cu vorba bună, forțat!

domnul Cherecheș a reușit să treacă frontiera, cu un buletin al unui văr mai tânăr cu 10 ani.

Flux News: Marcel Ciolacu: Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare

„Să nu se mai întâmple incidente cum a fost cu domnul Cherecheş, de exemplu. În primul rând trebuie o digitalizare, trăim în altă etapă a lumii, trebuie să înţelegem că nu putem continua ca formularul electronic să-l depunem în continuare la «ghişeul 3». Ne trebuie o digitalizare pe frontieră. Avem un program, după cum bine ştiţi, de 1,2 miliarde de euro, de la Comisie, pentru frontiera cu Ucraina. Avem deja un punct de frontieră pilot cu Serbia care funcţionează foarte bine.

Trebuie să ne implicăm. În momentul acesta, într-un punct de trecere de frontieră sunt patru sisteme de digitalizare: unul are Poliţia, unul îl are Vama, unul îl are nu ştiu cine. Toate cele patru sisteme nu sunt integrate. Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare, dacă nu se poate cu vorba bună,  forţat”

Comentariu saccsiv:

Probabil de aceea s-a si facut atata tam tam cu fuga lui Chereches, ca sa existe exemplu de motiv pentru care sa se mai stranga surubul.

Iar daca Ciolacu a vorbit de buletin, este foarte probabil ca viitorul buletin sa fie obligatoriu biometric cu cip. Deja se tatoneaza terenul cu pasaportul:

Proiect de lege MAI: Fara pasapoarte temporare pe motive religiose, doar pasapoarte biometrice / ATENTIE: Temeiul Biblic al neacceptarii prelevarii elementelor de identificare biometrica pentru documentele de identitate cu cip

Va amintiti ce declara Vasile Dîncu?

trebuie să constrângem societatea ca atunci când nu vrea să se schimbe, să accepte lucrurile pe care le-am acceptat cu toții prin tratate”

Iata deci ca nu doar el gandeste astfel, cu constrangeri si fortari. De fapt, cam toti cei din clasa politica gandesc la fel. Sa ne amintim ce au facut in timpul asa zisei “lupte impotriva pandemiei”. Niste unelte, cum zicea Sfantul Teofan Zavoratul.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.