“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Transportatorii și agricultorii se mobilizează să blocheze Defileul Jiului

protest1 1000x560 1

Protestele iau amploare și la Târgu Jiu. Circulația pe drumul important care leagă Hunedoara de Gorj ar putea restricționată pentru mai mult timp. Transportatorii și agricultorii se mobilizează să blocheze Defileul Jiului.

Nu se lasa nici cei din Targu Jiu, in cea de-a noua zi de protest. Fermierii si transportatorii de aici spun ca vor continua sa protesteze pe stardutele din zona de sud a municipiului, ca vor continua sa mearga cu masinile cu viteze reduse pana cand solicitarile lor vor fi rezolvate.

Ei se solidarizeaza cu protestatarii din Capitala, astfel ca o parte dintre ei au plecat deja spre Bucuresti, in vreme ce altii au ramas sa protesteze la Targu Jiu.

O lista cu 12 revendicari au ajuns pe masa Prefecturii din judet.

Oamenii spun ca vor ca „hotii”, asa cum ii numesc ei pe guvernanti, sa ia masuri si sa vina cu solutii la problemele lor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.