Tragedie de proporţii în Turcia: 16 persoane AU MURIT. „Trei pompieri, doi lucrători de urgență și doi jurnaliști figurează printre morți”

O tragedie de proporţii, un accident cumplit a avut loc, sâmbătă, în Turcia: 16 persoane au murit și 21 au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate cel puțin un autobuz și o ambulanță, a declarat sâmbătă un guvernator regional.

Printre cei morți ar fi și jurnaliști.

Accidentul s-a întâmplat între Gaziantep și Nizip
„În total, 15 dintre cetățenii noștri au murit și 22 au fost răniți într-un accident în care au fost implicate un autobuz și o ambulanță, între Gaziantep și Nizip”, a declarat Davut Gul, guvernatorul provinciei Gaziantep. Ulterior acestei declaraţii, cifrele s-au modificat: 16 morți și 21 de răniți.

Se pare că o ambulanță, un camion de pompieri și un autobuz care transporta jurnaliști au fost loviți de un autobuz de pasageri.

„Trei pompieri, doi lucrători de urgență și doi jurnaliști figurează printre morți”, a declarat guvernatorul din Gaziantep. Fotografiile de pe DHA arătau partea din spate a unei ambulanțe smulsă și resturi metalice împrăștiate în jurul ei.

Sursa: national.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *