Filmul complet al tragediei de la Frumuşani. Bilanţul accidentului se ridică la 5 morţi

Bărbatul a ajuns in cursul zilei de joi în starl a ajuns în ce gravă la spital, iar în urmă cu puțin timp purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni a confirmat faptul că acesta și-a pierdut viața.

În urma accidentului și-au mai pierdut viața două fetițe de 6 și 11 ani și părinții lor.

Filmul complet al tragediei de la Frumuşani în care o familie cu doi copii a pierit într-un cumplit accident
Tragedia s-a petrecut pe DN 4, la limita județelor Călărași și Ilfov. Unul dintre șoferi a decis să iasă din coloană și să depășească celelalte autoturisme. O manevră pentru care o familie întreagă a plătit cu viața.

Mașina în care se afla tatăl de 44 de ani, mama de 27 de ani şi cele două fetițe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nebună, spun martorii. De altfel, acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h.

La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h. Impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, stâlp pe care l-a pus la pământ. A zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.

Imaginea pe care au văzut-o salvatorii sosiţi la faţa locului a fost una de coşmar. Bărbatul de 44 de ani, aflat la volanul maşinii, a fost proiectat în afara maşinii, ca și fetița de 11 ani.

Mama şi fetiţa de şase ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare.

Anchetatorii trebuie să stabilească acum cine se face vinovat de tragicul accident.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *