“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINIIPOLITICA

Trădătorul Iohannis, blestemul României!

rrr

În articolele anterioare am vorbit foarte clar despre trădare și înaltă trădare. Dar un prieten care se ține de mine că scaiul, citește tot ce postez eu și a devenit cel mai mare critic al meu, îmi reproșează că vorbesc ambiguu, că nu spun răspicat cine sunt cei care ne-au trădat și ne trădează în continuare. Eu îi răspund că am fost destul de clar, dar el mă contrazice: „Cum să fii clar când îi ocolești pe cei responsabili cu adevărat? Am văzut și eu. Ai scris despre Coldea, despre Maior și te-ai oprit. Dar despre cei care i-au păstorit, mă refer la cei din interior, că cei din exterior sunt arhicunoscuți, nu spui nimic. Îți este frică? Ești laș sau nu vrei să o faci. Nu te-am cunoscut așa, ci dimpotrivă, ca un om cu verticalitate și demnitate, care a depus un jurământ sau crezi că trecând în rezervă ai scăpat de acesta? Îți spun eu: nu te-ai eliberat de el, pentru că tot cadru militar ești și tot general ești, cel puțin așa spune statutul vostru. Este datoria ta să aduci la lumină toate faptele mârșave săvârșite împotriva noastră și pe care tu le cunoști foarte bine!”

„Dar le-am scos – îi răspund eu – și le-am prezentat Comisiilor Parlamentare și opiniei publice!”. „Parțial” – îmi replică el. „Despre Iohannis nu ai spus un cuvânt. De fapt, nu ne-ai spus nimic despre cel care ne-a trădat de mult interesele.” Cum așa? – spun eu mirat. „Da! Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce nu a vrut să o demită pe Kovesi, de ce nu vede abuzurile săvârșite de magistrați împotriva oamenilor nevinovați, de ce sprijină structurile de forță, de ce a dat miliarde de dolari americanilor, din banii noștri, pe o tehnică militară învechită, cu care cei care au primit-o sunt incapabili să-și îndeplinească misiunile, pe care au luat-o la prețuri mai mari, cu cel puțin 30%, decât se cumpără cea de ultima generație? De ce a declanșat și susținut protestele împotriva guvernului, pe care l-a sabotat permanent, făcând-o imediat după ce s-a instalat la Cotroceni? Nu poate să spună nimeni că nu a fost conștient de faptul că, sabotând în acest fel guvernul care nu este al lui, sabotează de fapt România, ne sabotează pe noi toți. Și întrebările ar putea continuă, altele și altele. Știi ce au în comun toate acestea?” Nu știu, îi răspund eu. „Trădarea lui Iohannis! Deși este președintele nostru, el promovează și protejază interesele străine în România, chiar dacă acestea sunt contrare celor ale poporului nostru.

A susținut și susține structurile de forță, pe Codruța Kovesi, se face că nu observă toate abuzurile pe care le săvârșesc acestea, pentru că ele dau garanția exercitării controlului asupra tuturor zonelor, de la cea politică la cea economică, financiară, juridică, militară, intelligence și, nu în ultimul rând, media, zone în care partenerii noștri externi au atâtea interese, dar cu efecte nefaste asupra vieții noastre. Așa firmele lor pot să spolieze în continuare avuția noastră națională, să ne cumpere pe nimic bogățiile, să ne fraudeze bugetul de stat cu multe zeci de miliarde de euro în fiecare an, să ne transforme exclusiv într-o piață de consum, în care să ne vândă produsele lor de slabă calitate, pline de chimicale, de hormoni, de substanțe cu efect antibiotic, cancerigene, și pe care organele de stat abilitate să le descopere și să le interzică se fac că nu le observă și ne pun în acest fel în mare pericol sănătatea. Cum crezi că ar mai putea ei să ne ia, pe nimic, specialiștii în diverse domenii, forța noastră de muncă foarte calificată, cu ajutorul cărora procesează materia prima pe care o iau de la noi la prețuri modice și o aduc înapoi la prețuri de câteva ori mai mari, și nu numai. Noi avem medici foarte buni, dar îi iau ei și noi, că să ne facem bine, dăm sute de milioane de euro ca să ne primească în spitalele lor, unde ne tratează tot ai noștri. Banii noștri pe facturile pe care le plătim pe fiecare luna, se duc, în marea lor majoritate, la firmele partenerilor externi, și de acolo sunt transferati societăților-mamă.

Băncile din România sunt tot ale lor, iar comisioanele, taxele și dobânzile, care sunt cu mult mai mari decât la ei, au același traseu. Cum să nu prospere, cum să nu aibă un nivel de viață ridicat cetățenii lor? Aceste lucruri și multe altele nu le vezi!” – îmi reproșează el.

„Cum crezi că pot face toate aceste lucruri, altfel decât cu ajutor de la nivelul cel mai înalt al deciziei politice și administrative? Poate acum înțelegi de ce domnul Iohannis se opune la orice modificare ce ar putea să ducă la slăbirea structurilor de forță, pentru că prin intermediul informațiilor și al zăngănitului de cătușe ne paralizează și ne țin sub ascultare! Nu excud nici interesul personal, meschin generat de situația deloc comodă în care se află datorită unor fapte săvârșite de el și de soția sa, fapte cu puternic iz penal, dar nu acestea primează. Într-un final, înțelegi de ce domnul Iohannis reprezintă cel mai mare blestem care a lovit România? Dar nu este el singurul vinovat. La fel de vinovați sunt și cei care îi permit să aibă o asemenea atitudine și nu îl stopeaza din demersul sau, deosebit de nociv, fraudulos, păgubos, imoral, ilegal și neconstituțional!!!”.

Rămân perplex! Așa să fie domnule Iohannis??? Spuneți-ne dvs., ca un profund iubitor al țării și al cetățenilor ei… Scuzați-mă, poate ne precizați și al cărei țări!

Deși la început nu am înțeles de ce prietenul meu îl face trădător pe Președintele României, ulterior, după ce i-am ascultat argumentele, a reușit să mă convingă. După evenimentele recente, m-a abordat din nou cu același subiect, și mi-a spus că în ultima perioadă Klaus Iohannis, „românul pur sânge”, vrednic urmaș al lui Decebal, care ne vrea doar „binele”, nici nu-și mai ascunde trădarea. Apărarea cu îndârjire a fostei șefe a DNA și a acestei instituții nocive, care „a paradit” destinele a sute de oameni nevinovați, nu a fost întâmplătoare.

A procedat în acest mod, pentru că așa i-au cerut cei din afară țării, care-l păstoresc și ale căror interese le promovează el în România, de cele mai multe ori contrare intereselor poporului român. De ce această bătălie dusă de partenerul nostru strategic și de alți parteneri mai mari sau mai mici, pentru a bloca schimbările care se fac la DNA? Foarte simplu îmi spune interlocutorul meu, pentru că Kovesi și instituția pe care a condus-o până nu de mult, au oferit garanția că pot fură din România orice și oricât, că pot devaliza bugetul statului, avuția națională, că pot să ne inunde piață cu produse cancerigene, pline de hormoni și de substanțe toxice, fără să li se întâmple nimic! Și așa s-au și petrecut lucrurile.

Câte multinaționale, câte firme străine, care ne-au secătuit, au fost cercetate până acum de DNA? Nici una! Ne-au tăiat pădurile și au plecat cu milioane de metri cubi de lemn neprelucrat din țara, la prețuri de nimic, creând un adevărat dezastru ecologic la scară națională, afectând grav siguranță statului nostru, dar nici SRI și nici DNA nu s-au sesizat, iar când au fost sesizate nu au luat nicio măsură împotrivă celor vinovați, pentru că aceste instituții, componente ale Statului Paralel, lucrează de multă vreme în slujbă unor puteri străine, care le coordonează activitatea și le recompensează, atunci când este cazul, pentru serviciile aduse. Am plătit miliarde de euro pentru autostrăzi și nu avem cel puțin o autostradă care să lege Estul de Vestul țării.

Le-am dat partenerilor străini, pe nimic, obiective economice deosebit de importante, performante și le-au pus pe butuci, ca să-și poată ei vinde produsele la noi, asigurând locuri de muncă și beneficii pentru cetățenii lor și lăsându-i pe ai noștri de izbeliște, fără că cineva să răspundă pentru aceste fapte deosebit de grave.

Au ieșit din vistieria statului miliarde de euro și dolari care au fost dați pe armament și tehnică de luptă învechită, ineficientă și DNA nu se sesizează. Eu știu că această instituție a fost înființată pentru combaterea marii corupții, dar am observat că se ocupă de cei care dau sau primesc o ciocolată. Nu am văzut cel puțin un caz de mare corupție în care să fie cercetate și trase la răspundere firmele străine. Au fost hăituiți doar investitorii români, cărora, prin acțiunile celor de la SRI și DNA, li s-au luat afacerile și au fost date partenerilor externi.

De ce este vinovat Iohannis? Este vinovat, este un trădător, pentru că el conduce Statul Paralel și le coordonează activitatea celor de la SRI și DNA, și nu numai, acționând doar pentru promovarea intereselor celor din exterior și la comandă acestora.

Vă întrebați, firesc, de ce atacă așa de dur Guvernul României, în loc să îl sprijine în demersul sau de a îndeplini programul de guvernare?! Răspunsul nu este deloc dificil: pentru că așa i se cere! Un guvern care este atacat permanent și destabilizat nu este în măsură să ia cele mai bune și importante măsuri pentru poporul său, pentru cetățeni și, ca atare, cei care au interese contrare nouă pot să-și facă jocurile în voie. Pe aceeași linie se înscriu și acțiunile Președintelui Iohannis de boicotare și blocare a activității legislative a Parlamentului, care, prin noile prevederi legale, încearcă să stopeze furturile imense din avuția națională de către reprezentanții partenerilor noștri mai mult sau mai puțin strategici. Caută diferite inginerii constituționale pentru a stopa procesul legislativ, atunci când acesta pune pe primul plan interesele naționale și afectează interesele celor din exterior, ale celor care îl dirijează pe Președinte. Ce este asta, dacă nu înaltă trădare?

De ce credeți că a întors la Parlament Legea offshore? Pentru binele românilor? În niciun caz! A întors legea pentru că prin actualele prevederi sunt afectate interesele companiilor străine care vor să ia resursele noastre energetice din Marea Neagră, de sute miliarde de dolari, gratis, fără să dea nimic statului român, maximizându-și profiturile și așa foarte mari. Nicăieri în Europa sau în Lume nu se întâmplă acest lucru, dar la noi este posibil pentru că așa vrea Iohannis! De ce nu trecem în Legea offshore, prevederile din legile altor state care sunt în aceeași situație? Nu înțeleg de ce nu aplicăm același sistem de taxare, sau dacă ei au dreptul să-și protejeze resursele și să câștige cât mai mult din vânzarea acestora, noi nu avem voie pentru că așa vor partenerii externi interesați și sprijiniți de cozile de topor din interior. Ce ziceți domnule Președinte: trădați sau nu România? Dați-ne argumente să credem contrariul! Sau continuați să boicotați Guvernul și Parlamentul, participând la manifestații ilegale îndreptate împotrivă acestora și incitându-i pe manifestanți la acțiuni violențe pentru demolarea lor! Doar așa îi puteți sprijini pe cei din exterior în slujba cărora v-ați pus!!!

Este adevărat că domnia voastră i-a cerut procurorului general Augustin Lazăr să o păstreze în Parchetul General pe Kovesi, pe o funcție foarte bine retribuită, cerere a cărei inițiativă a venit din exterior, de la cei care vă comandă? Eu nu cred că puteți face așa ceva… dar vreau să-mi confirmați și dumneavoastră, că noi cu toții o să credem ceea ce ne veți spune…! – Autor: Dumitru Iliescu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.