“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

TERIBIL – ACCIDENT in lant: “AM VĂZUT MAŞINA ZBURÂND PESTE MINE”

breakingnews 3

Încercarea de a evita două maşini care se tamponaseră a dus la un alt accident, în localitatea Viișoara, din Dâmboviţa. Un TIR a izbit un autoturism, care – după ce s-a dat de câteva ori peste cap – s-a oprit într-un automobil parcat. În urma impactului, trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital.

Şoferul TIR-ului, un bărbat de origine poloneză, ar fi frânat brusc, povestesc martorii, iar apoi n-a mai avut control asupra mașinii. Pe celălalt sens de mers a izbit un autoturism în care se aflau 4 persoane, printre care și o fetiță, relatează stirileprotv.ro.

Automobilul lovit s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit într-un autoturism abia parcat. Proprietarul acestuia povesteşte: “Am parcat şi am intrat să deschid porţile şi în momentul ăla am văzut maşina peste mine. Bine că n-am fost în maşină. Am văzut tirul că a frânat şi maşina albă zburând peste mine”.

Şoferul maşinii care s-a dat peste cap, soţia lui şi fetiţa lor au fost transportaţi la spitalul din Târgovişte, dar nu sunt răniţi grav. Celălalt pasager aflat în autoturism a scăpat teafăr.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.