“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNOUTATIPOLITICA

Terheș: Cei din PSD și PNL s-au gândit să supraimpoziteze atât românii ce muncesc, cât și firmele românești ce mai aduc un dram de capital în România

pnl psd 1

PSD și PNL, prin impunerea de noi sau mărite taxe și impozite, distrug și dramul de capital românesc cât a mai rămas în România, ce va conduce atât la scăderea economiei, cât și la alungarea și mai multor români din țară, ca urmare a pierderii locurilor de muncă, afirmă pe facebook europarlamentarul Cristian Terhes.

CE MAI SUSTINE CRISTIAN TERHES:

Viziunea socialistă/neomarxistă este ca statul să mărească taxele și impozitele, ceea ce – susțin ei – ar conduce la o colectare mai mare pentru buget, surplusul bugetar fiind apoi „redistribuit” de politicieni după principiul comunist „De la fiecare după capacităţi, fiecăruia după nevoi”. Evident, cum deja ne-am obișnuit, aceste „nevoi” sunt nevoile de partid sau ale oamenilor partidului, istoria dovedind că de „redistribuit” se redistribuie sărăcia, nu bogăția. Dacă acest principiu ar fi funcțional, ar fi fost validat de ceea ce s-a întâmplat în Cuba, Venezuela sau URSS, care ar fi trebuit să aibă populația cea mai bogată din lume.

Viziunea conservatoare/creștin-democrată, de partea cealaltă, spune contrariul: taxele și impozitele trebuie scăzute pentru ca omul să aibă mai mulți bani, pe care apoi îi cheltuie/consumă, stimulând astfel sectoarele sănătoase din economie, iar asta conduce în final la creștere economică, creștere care se finalizează printr-o colectare mai mare de taxe și impozite la buget. Adică, taxezi și impozitezi la cote mai mici, dar învârtindu-se mai mulți bani în economie colectezi mai mult. Acest principiu a fost validat chiar și în România ultimilor ani, unde s-a văzut că atunci când guvernele au scăzut taxele și impozitele, economia a crescut.

Știu și cei din PSD-ul și PNL-ul actual acest lucru, dar nu-i interesează.

Cei din PSD și PNL au căpușat în ultimii ani sectorul bugetar cu propria lor camarilă de partid, care, în bună parte, lucrează la companii de stat ce nu sunt productive și care datorează foarte mulți bani la buget. În loc să găsească formule de a eficientiza și profitabiliza aceste companii de stat, ce au mari restanțe la bugetul de stat, cei din PSD și PNL s-au gândit să supraimpoziteze atât românii ce muncesc, cât și firmele românești ce mai aduc un dram de capital în România.

Românii au nevoie atât de taxe și impozite mai mici, cât și de o birocrație eficientă ce să fie în slujba lor, nu a străinilor!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.