TEORIA INCREDIBILA a unui renumit cercetator: Descoperirea CIUDATĂ care ar putea RĂSTURNA istoria omenirii

Alexander Koltypin este un geolog rus care a lansat o teorie incredibilă. Acesta susţine că, în urmă cu aproximativ 12-14 milioane de ani în urmă, existau civilizaţii care conduceau maşini gigant.

Koltypin dă exemplu şanţuri formate în pământ în centrul Turciei. Acesta spune că acestea nu s-au format în mod natural, ci că ar exista posibilitatea ca unele civilizaţii antice să fi condus maşini de teren pe pământ moale. Şanturile au o adâncime de 1 metru.

„Putem presupune că vehiculele vechi pe patru roți au fost conduse pe pământ moale, pe o suprafață umedă”, a spus Koltypin, conform The Mirror, citat de evz.ro.

Aceste urme seamănă cu cele făcute de dinozauri. Şanţurile Koltypin lansează ipoteza că au existat civilizaţii antice. “Poate că aceste creaturi nu erau fiinţe umane moderne”, a mai spus Koltypin, care este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă din Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.