“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

ANUNT important pentru INTREAGA OMENIRE: Un asteroid descoperit recent se apropie de Pământ. A fost depistat de observatoare din Italia, Hawaii şi SUA

asteroid

Un nou asteroid, descoperit recent, trece în apropierea Terrei. Este de dimensiune similară celui care a explodat, acum patru ani, deasupra oraşului rusesc Celiabinsk.

Va trece mâine, între Pământ şi Lună, nefiind vreun pericol de impact cu Terra, potrivit Space.com.

Numit 2017 TD6, are dimensiunea unui autobuz (între 9,9 și 22 de metri). A fost depistat de observatoare din Italia, Hawaii şi SUA.

Va trece la distanța de 191.000 de kilometri de Terra la ora 18:53 GMT. Comparativ, distanța medie dintre Pământ și Lună este de aproximativ 384.400 de kilometri.

Reamintim că pe 12 octombrie, în apropiere de Terra a trecut alt asteroid, 2012 TC4, la aproximativ 42.000 de kilometri deasupra Antarcticii. (sursa:observator.tv)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.