Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

Un băiat în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat în fața unei grădinițe din comuna Cernica, după ce i-ar fi luat apărarea unei fete care hărțuită de patru membri ai unuia dintre cele mai violente clanuri din zonă. Gruparea este considerată drept una deosebit de periculoasă, mai ales că mai mulți dintre membri au fost închiși pentru comiterea unor crime, relatează Gândul.

Polițiștii ilfoveni au intrat în alertă, marți seară, după ce, la Cernica, a avut loc un scandal sângeros în urma căruia un minor în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat și a fost transportat la spital, în stare gravă. Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Argint se afla într-un parc din localitate, însoțit de alți trei prieteni, când a văzut că mai multe persoane s-ar fi legat de o cunoscută de-a lui.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Acesta a încercat să-i ia apărarea, însă gestul său i-a înfuriat pe trei dintre indivizi, care au sărit la bătaie. Adolescentul a fost atacat cu o ploaie de pumni, însă, în timp ce era lovit din toate direcțiile, unul dintre indivizi l-a înjunghiat de mai multe ori, în gât și abdomen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *