“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Suspecţii triplului asasinat din Capitală, lăsaţi în libertate. Primarul din Gârceni, despre fraţii Bonciu: “Nu îi vãd în stare de asemenea fapte”

img 26

Suspecţii dublei crime din Capitală, de la o fabrică de ciment din Drumul Taberei, vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar. Judecătorii au respins propunerea de arestare, în ciuda insistenţelor procurorilor care i-au audiat o noapte întreagă.

Cei doi suspecţi, doi fraţi din satul Gârceni, judeţul Vaslui, de 29 și 36 de ani, sunt acuzaţi că i-au fi ucis pe cei doi paznici ai fabricii de ciment, dar şi de uciderea unui alt paznic, găsit fără suflare anul trecut, în subsolul aceleiaşi clădiri.

Conform unui comunicat transmis ieri de Parchetul Tribunalului Bucureşti, cei doi sunt cercetaţi pentru omor, respectiv omor calificat.

Fraţii Marian şi Florin Bonciu sunt din localitatea Slobozia, comuna Gârceni. Sãtenii sunt şocaţi de cele auzite şi spun cã este greu de crezut cã cei doi frati ar fi în stare de asemenea fapte.

Mai ales cã erau cunoscuţi în comunitate ca oameni cuminţi, care nu au fãcut niciodatã probleme şi nu au intrat în conflict cu nimeni.

“Nu prea îi vãd în stare pe cei doi de asemenea fapte dar nu sunt procuror sau politist si doar ei pot spune ce s-a petrecut acolo. Dacã se va dovedi cã este adevãrat, atunci faptele lor vor fi pedepsite”, a declarat pentru presa locală primarul comunei Gârceni.

Pentru sãtenii din Slobozia vestea cã cei doi frati ar fi autorii oribilei crime din Capitalã a cãzut ca un trãsnet. Viorel Trifa, consilier local, spune că părinţii celor fraţilor Bonciu “plâng într-una de când au auzit vestea retinerii lor la televizor si se roagã sã fie lãsati în libertate”.

“Noi, aici în sat, nu credem cã cei doi ar fi autorii. Lucrau acolo si dormeau într-o baracã din curtea fabricii. Este normal sã fie primii luati la întrebãri mai ales cã erau singurii care ar fi putut sti ceva. Acum li se mai bagã pe gât si o crimã petrecutã anul trecut. Dacã ar fi ucis un om acolo anul trecut sigur nu mai reveneau în acelasi loc la muncã.

Pãrintii lor plâng într-una de când au auzit vestea retinerii lor la televizor si se roagã sã fie lãsati în libertate. Unul dintre suspecti, Marian, este cãsãtorit si are un copil. Si, din cât le cunosc eu temperamentul la amândoi, nu ar fi înjurat aici, la noi în sat, pe nimeni dar sã omoare pe cineva! Cred cã au fost urmãriti si de ghinion. Marian lucra la un depozit de unde se trimitea marfã în magazinele din toatã tara. A venit acasã si spunea cã vrea sã plece de acolo pentru cã este mult de muncã. Cu douã sãptãmâni înainte de treaba asta, s-a angajat la fabrica la care mai lucrase în trecut”, a mai spus Trifan.

Cei doi bărbaţi reţinuţi în cazul celor doi paznici găsiţi decedaţi la sediul unei firme de pe Bulevardul Timişoara din Capitală au fost plasaţi sub control judiciar, deşi în cazul lor fusese solicitată plasarea în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Au fost PRINSI CEI DOI TIGANI care au UCIS doi paznici la fabrica de ciment. Ei au mai OMORAT un paznic anul trecut!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.