“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

SUA: Cimpanzeii americani vor putea beneficia de aceleaşi drepturi pe care le au oamenii

cimpanzeu_76671400

Barbara Jaffe, de la Curtea Suprema de Justitie din Manhattan, a declarat intr-o decizie că, desi cimpanzeilor americani nu li s-au acordat aceleași drepturi ca si oamenilor, totusi istoria modernă arata că acest lucru s-ar putea schimba în curând.

Jaffe a menționat decizia privind casatoria intre persoane de acelasi sex, a Curtii Supreme a SUA, din iunie 2015 (vezi ARHIVA Lăcaşuri Ortodoxe®), drept exemplu că instanțele ar putea imbratisa mai rapid noile schimbari, informeaza Ria Novosti.

Cazul a fost adus in fata Curtii, de catre activiștii pentru drepturile animalelor, care au susținut că doi cimpanzei, care sunt folositi în prezent în scopuri de cercetare la o universitate din Statul New York, ar trebui să beneficieze de aceleași drepturi ca si oamenii. (sursa)

VEZI SI: ANAF OBLIGĂ la plată ROMÂNII din STRĂINĂTATE! E jale pentru cei de ACOLO!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.