“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

Stewardesa care a făcut 1.000.000 $ din oral în WC cu pasagerii

O stewardesă s-a îmbogăţit din oral cu pasagerii la mii de metri înălţime. Timp de 2 ani, ea a reuşit să câştige aproape 1 milion $ (circa 4 milioane de lei) făcând amor în WC-urile din avioane.

Însoţitoarea de zbor al cărui nume nu a fost dat publicităţii a fost prinsă recent în timpul unei partide de oral sălbatic în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, scrie presa din Dubai. “A recunoscut apoi că a făcut amor cu mulţi pasageri în timpul serviciului şi s-a îmbogăţit pe parcursul a doi ani. Prefera distanţele lungi între Golf (n.r. ţările care se învecinează cu Golful Persic, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Bahrain, Kuwait) şi SUA”, a spus o sursă pentru ziarul arab “Sada”.

Sursele nu precizează pentru ce linii aeriene lucra stewardesa buclucaşă. Se spune doar că lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu. Pasagerii trebuia să scoată din buzunar 2.300 de dolari (circa 9.100 de lei) pentru o partidă de oral nebun la toaletă. Clienţii de ocazie suportau putoarea de WC, dar, ”se alegeau cu cei mai dulci fiori şi emoţia fără egal a amorului pe furiş”, după cum însăşi împricinata se lăuda. După ce a fost prinsă iubindu-se cu năbădăi cu un pasager, însoţitoarea de zbor a fost imediat concediată şi deportată. În Japonia, stewardesele fac oral cu piloţii ca să-şi mărească veniturile după ce s-au făcut reduceri salariale, potrivit ziarului nipon “Shukan Post”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.