SOCANT la BORDUL unei curse Blue Air spre Bucureşti! Un barbat a incercat sa intre peste PILOTI in timpul zborului – Iata ce s-a intamplat

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Bulgaria, a forţat uşa cockpit-ului, în plin zbor, pe cursa Blue Air de aseară, Birmingham – Bucureşti 0B152.

Unul dintre membrii echipajului, împreună cu doi pasageri, au reuşit să-l lege pe bărbat, imobilizându-l până la aterizare.

Din primele informaţii, se pare că pasagerul bulgar s-a urcat la bord cu două bagaje de mână şi unul de cală. În timpul zborului, tânărul s-a ridicat şi s-a îndreptat spre cockpit, forţând uşa şi întrebând-o pe şefa de cabină care este codul de acces.

VEZI SI: Lovitură dură pentru asistații sociali care isi bat joc de banii tai:

Vizibil iritat că nu îl obţine, individul a început să se agite, moment în care aceasta, împreună cu alţi doi pasageri, au reuşit să-l lege şi să-l imobilizeze până la aterizarea pe aeroportul OTP, unde a fost predat autorităţilor.

Zborul de aseară 0B152 Birmingham – Bucureşti a fost operat cu Boeing-ul 737-800 (YR-BMF).

Potrivit aeronews.ro, avionul a decolat din Birmingham la 17:44 şi a aterizat pe aeroportul din Bucureşti la ora locală 22:24.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *