Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Cristoiu, despre avionul care a intrat ILEGAL în spațiul României: „ Avionul trebuia doborât”

ion cristoiu 1070x600 1

Situația ciudată cu avionul care a intrat ilegal în spațiul României este „ca un film de Hollywood. Avionul trebuia doborât dacă a refuzat să răspundă semnalelor. Probabil a fost a testat reacția NATO”, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebat ce s-a întâmplat cu avionul care a intrat ilegal în spațiul României, Ion Cristoiu a spus: „E de film de Hollywood. Ceva e în neregulă și cel mai în neregulă a fost declarația ministrului Apărării că a fost „lebădă neagră””.

Publicistul este de părere că avionul trebuia doborât după ce a refuzat să răspundă tuturor semnalelor lansate de toate avioanele din toate țările pe care le-a străbătut.

„Din Letonia vine un avion, ajunge în Ungaria pe un aerodrom. Până să vină (organele de poliție n.red), aia ies cu bidoanele din avion, alimentează și străbat România. Când apare un avion îl semnalezi. Ei nu răspundeau la niciun semnal. Chiar dacă ești la manșă vezi avioanele în jurul tău și mai fac și niște semne din aripi.

Teoretic trebuia să îi doboare pentru că nu ai de unde să ști. Ei trec în Bulgaria unde aterizează pe un aerodrom, acoperă avionul cu o prelată și au dispărut. Este inimaginabil”, a declarat Ion Cristoiu.

„Ori a fost un test NATO, adică să vadă reacția… trebuia doborât avionul. Este și lege. Dacă ești pilot nu ai cum să nu știi semnele. De regulă la situații din astea -tragi!”, a spus el.

Sursa: gandul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.