“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZE

SRI, petrolul, aurul și americanii

hellvig iohannis

Foarte mulți prieteni m-au întrebat ce s-a întâmplat de nu am mai fost prezent pe Facebook în ultima perioadă. Le-am răspuns că am fost în vacanță. Ce să postez, banalități? Am așteptat să revină din concediu, și nu am făcut-o în zadar. Cum a revenit în București, m-au și luat la întrebări. Ce faci? Te-ai dat la fund? Au fost atâtea evenimente importante, și tu nu ai spus nimic! Unde este combativitatea care credeam că te caracterizează sau ți-au băgat „ăștia” frică-n oase? Nu pot ei să mă sperie așa ușor! – le răspund eu, iar combativ sunt în continuare, dar nu am cu ce. Cum să nu ai cu ce? Nu ai văzut ce fac aia de la SRI, Hellvig cu echipă lui? Ce fac? – întreb eu curios, și vădit surprins. Ai văzut filmul: „Profetul, aurul și ardelenii”?, mă întreabă amicul Florin. Da! Și ce legătură este? Cum ce legătură? – îmi răspunde el. Este una serioasă! Cei din conducerea SRI au rescris scenariul, și a rezultat: „SRI, PETROLUL, AURUL ȘI AMERICANII”.

Credeai că acum o să meargă lucrurile mai bine, după ce ai scăpat de Maior și Coldea? A plecat și Luluța, dar au rămas Hellvig (Ascensiunea fulminantă a alogenului Eduard Hellvig, recomandat de vocea și talentul lui Soros), Dumbravă și Pupăzoi (scuzați – Ciocârlan)! Nu ai văzut ce inepții debitează în revista aia a lor, „Intelligence” (În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby „de specialitate” la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României)? Auzi, cică dacă nu le dăm gratuit gazele americanilor, adică zeci de miliarde de euro care ar fi revenit statului și implicit poporului român, o să vina rușii să ocupe Insulă Șerpilor după modelul Crimeei și o să ne ia toate gazele!!!

Cum așa? – întreb eu! Da! Ăștia ne cred fraieri! Ne amenință că dacă nu se da Ordonanța de Urgență să se modifice legea „Dragnea” în care se stipulează taxele pe care trebuie să le plătească statului român cei care exploatează gazele din Marea Neagră, platoul continental, o să plece americanii și vin peste noi rușii.

Nu se poate! – îi spun eu! Cum să facă Hellvig așa ceva? De ce ești surprins? – mă întreabă Florin. Nu știi că Hellvig este omul lui Soros, pregătit temeinic de acesta (Alogenul Eduard Hellvig, omul lui George Soros în fruntea Serviciului Român de Informații) și pentru a nu intră în dizgrația americanilor și a celor din Europa care nu-l simpatizează pe miliardar, s-a pus cu Serviciu cu tot la dispoziția cotropitorului – scuzați, partenerului nostru strategic – și îi promovează puternic interesele în România, și nu numai. Nu a spus-o doar voalat, ci a și trimis informări și semnale prin diverse canale că dacă nu se va modifică Legea offshore, vom avea de suferit, pleacă americanii, nemții, austriecii și alții, și nu mai are cine să ne devalizeze avuția națională cu miliarde de euro.

Și ca amenințările să aibă efectul scontat, vin și cu informațiile că o să ocupe rușii Insula Șerpilor. Chiar așa de naivi sunt ăștia, încât să creadă că noi ne sensibilizăm și ne speriem când auzim asemenea aberații? De fiecare data când vor să ne fure ceva îi bagă în ecuație pe ruși că să nu putem spune nimic. Nu spun că rușii ar fi niște îngeri, că nu ar avea și ei petele lor negre, dar ăștia încercând să ne prostească, o să spună că Puțin este vinovat și pentru găurile din asfaltul de pe străzile noastre, de care avem din belșug sau de faptul că în 28 de ani nu am reușit să facem cel puțin Centura Bucureștiului. Nici nu aveau cu ce să o facă, dacă partenerul nostru strategic și alți parteneri mai mari sau mai mici, ne-au luat sute de miliarde de dolari sau euro, că de aia avem parteneriate cu ei, fără să facă nimic pentru ele, nici cel puțin ridicarea vizelor.

Aaaa, pentru ridicarea vizelor trebuie să le mai dăm câteva sute de miliarde de dolari! Am înțeles! Pentru început să le oferim gratis gazele din Marea Neagră! Păi și miliardele date pe avioanele lor și pe tehnică de luptă învechită, nu se pun? Nu…??? Aha! Sunt prea puține… Acum am priceput și eu.

Domnul Hellvig are dreptate! Trebuie să le dăm degeaba gazele, cum am fost sfătuiți de instituția ce cu onoare o conduce să le dăm și aurul tot de pomană, în contul parteneriatului strategic. Doar de aceea am făcut parteneriat cu ei că să poată să ne jecmănească în voie!

Au dreptate când vor să-l întemnițeze pe domnul Dragnea! Cum să-și permită să modifice legea gazelor în ultimul moment și să vina și cu pretenția să rămână ceva din exploatarea acestora și poporului român??? Total neorientat!!! De aceea urlau ei că nu sunt bune prevederile legii recent adoptate!

Cel puțin domnul Hellvig o spune mai elegant, nu ca idiotul de Klemm, care critică și cere Parlamentului să modifice legea. Ce-o face domnul Meleșcanu, de altfel un om care merită tot respectul, doarme??? Treziți-vă, domnule ministru de externe și treziți-l și pe Președintele Iohannis și aruncați-l peste graniță pe imbecilul ăsta de ambasador!!! Vă rog să-mi scuzați limbajul puțin inadecvat, dar când am auzit ce mi-a spus Florin, tensiunea interioară mi s-a ridicat brusc!!!

Am crezut că am scăpat de trădători prin plecarea celor din conducerea SRI, dar ne-am înșelat! Locul lor a fost luat de alții care nu sunt cu nimic mai prejos!! Ce spuneți domnilor Iohannis (Axul Klaus Iohannis – SRI, piesa de bază din angrenajul statului paralel) și Hellvig, așa este? Autor: Dumitru ILIESCU / justitiarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.