Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMICSOCIETATE

Sorin Constantinescu dă de pământ cu GHERȚOII CU BMW: Umblăm cu toate conservele, în loc să luăm o maşină românească. Lăsaţi făţărnicia şi show-off-ul!

Omul de afaceri şi-a prezentat în urmă cu o zi Dusterul, pe benzină, cu un motor de 1.5 litri şi 150 de cai putere.

milionar sorin constantinescu duster

Sorin Constantinescu a venit cu o replică foarte dură la adresa oamenilor care l-au criticat pentru că şi-a arătat aprecierea faţă de Dacia Duster. El a avut un răspuns extrem de dur pentru cei care l-au criticat pentru faptul că a lăudat „prea mult” o Dacia Duster. Milionarul a fost acuzat că ar fi fost plătit de companie să facă un review atât de bun. În acest sens acesta a transmis un mesaj contestatarilor săi.

Omul de afaceri şi-a prezentat în urmă cu o zi Dusterul, pe benzină, cu un motor de 1.5 litri şi 150 de cai putere.

„Ieri v-am prezentat un Duster şi am primit foarte multe comentarii răutăcioase că aş lua bani de la Dacia. M-am amuzat, nu m-am supărat. N-am luat nici un ban de nicăieri. Voiam doar să vă arăt că o maşină nouă, bună, românească este mult mai bună decât o conservă ordinară din occident de 15-20 de ani care îţi pune viaţa în pericol, atât ţie cât şi familiei tale.

România este ţara din Europa cu cele mai multe accidente mortale pentru că umblăm cu toate conservele, în loc să luăm o maşină românească. Poate să nu fie nouă, de doi trei ani, dar în stare bună. Noi preferăm să ne luam un BMW obosit de 15-20 de ani ca să ne vadă foştii colegi de la liceu sau gagica, ori mama, cât de realizaţi suntem noi şi cu ce BMW umblăm” , spune Sorin Constantinescu.

Milionarul român spune de asemenea că este falsă impresia că cel cu BMW are bani mai mulţi decât cel cu Dacia, iar asta se poate demonstra foarte uşor. Un BMW vechi de 15 ani nu poate să coste la fel de mult ca o Dacie nouă.

„Au fost controale anul trecut care au oprit maşini pentru controale tehnice. 35% dintre maşini, deşi aveau ITP-ul făcut nu corespundeau tehnic şi erau un pericol public. De-aia se întâmplă aşa multe accidente în România, pentru că oamenii îşi cumpără piese de la fel de fel de dezmembrări, iar maşina aia a umblat deja 10-20 de ani şi îşi omoară familia sau copiii, doar ca să arate el că e bogat şi ce BMW sau Golf şi-a cumpărat el. Asta e problema cea mai mare. 90% din parcul auto din România e mai vechi de 10 ani. România are, după bulgari, ţara cu cea mai ridicată medie a vârstei autoturismelor: în jur de 16 ani.

E îngrozitor. Anul trecut, din patru maşini cumpărate, doar una a fost nouă şi trei la mâna a doua. Lăsaţi făţărnicia şi show-off-ul. Dacă eşti la volanul unui BMW de 20 de ani nu înseamnă că eşti mai bogat decât cel care conduce o Dacie. Nici vorbă, e mult mai ieftin un BMW de 20 de ani, decât o Dacie. Aud pe foarte mulţi, îi văd la semafor pe unii cu câte un BMW de 3.000 de euro că îi strigă unuia cu o Dacie de 15 000, că ai grijă că te fac.

Lăsaţi astea la o parte, nu maşina face omul, luaţi-vă o maşină bună care să dea siguranţă familiei voastre. Eu de când mi-am luat Dacia asta, am umblat o săptămână doar cu ea şi sunt foarte mulţumit. Eu am deja opt maşini, dar cu Dacia sunt fericit, nu am nici o problemă, nu mă simt deloc sărac în trafic”, a explicat Sorin Constantinescu, citat de România TV.

Vezi si – BĂTAIE IN PARCAREA UNUI MALL DIN BUZĂU ÎNTRE DOI COCALARI / video

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.