“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

SOCANT, CRIMA ODIOASA! – Un bărbat a fost UCIS şi PARTI DIN CORPUL lui au fost aruncate într-un pârâu, în Bistriţa Năsăud. Copiii criminalilor au fost martori (video)

crima

Crimă odioasă în Bistriţa. Un bărbat a fost secţionat şi părţi din corpul lui au fost aruncate într-un pârâu. O femeie şi doi bărbaţi sunt arestaţi. Poliștii au reținut un cuplu de tineri și încă un bărbat, bănuiți că au omorât și secționat un consătean din satul Aluniș (comuna Zagra, județul Bistrița-Năsăud), unde locuiau toți.

Bărbatul a fost decapitat și tranșat ca un animal. Criminalii i-au tăiat inclusiv organele genitale, scrie bistriteanul.ro.

Anul trecut, în luna iulie, familia unui bărbat din satul Aluniș, comuna Zagra îi anunța dispariția. Acesta a plecat la nişte prieteni în sat și nu s-a mai întors. Bărbatul avea în jur de 40 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

În 25 august, un agricultor din zonă care își muncea terenul, a dat peste un craniu, mandibula și două bucăți de oase ce păreau a fi bucăți dintr-un braț. Agricultorul a alertat poliția, care au confirmat abia anul acesta în martie faptul că este vorba despre bărbatul dispărut în vară, pe baza testelor genetice realizate în urma prelevării de probe biologice de la copiii biologici ai acestuia.

Bănuiți de această odioasă crimă ar fi doi bărbați din localitate și soția unuia dintre ei. Se pare că victima a mers la casa unde stăteau cei doi soți, iar acolo alături de încă un bărbat au consumat băuturi alcoolice. Casa este situată într-o zonă izolată și greu accesibilă, pe niște dealuri, ascunse de o pădurice.

Cei doi soți, alături de un alt bărbat din localitate au început să îl lovească cu pumnii și picioarele pe musafir, iar ulterior s-au pus la somn. Dimineața, cei trei au constatat că bărbatul este mort și l-au tranșat pe un animal și i-au aruncat resturile într-un pârâu situat în apropierea casei unde s-a petrecut nenorocirea.

“În cursul lunii iulie, 2017, într-o locuință de pe raza localității Alunișul, cei doi bărbați, împreună cu femeia, l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul de 40 de ani după ce în prealabilă consumaseră băuturi alcoolice împreună. A doua zi cei trei au constatat faptul că bărbatul de 40 de ani a decedat, motiv pentru care au secționat cadavrul și l-au aruncat într-un pârâu.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Martori la întreaga scenă au fost cei trei copii ai cuplului, cel mai mare având doar 6 ani.

Se pare că aceștia au fost și cei care au dus la identificarea făptașilor. Cei mici ar fi povestit unui psiholog tot ce au văzut. Copiii cuplului au fost luați din familie și sunt în grija Direcției pentru Protecția Copilului, aceștia având nevoie de consiliere psihologică.

“La data de 18 mai polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorului criminalist au identificat un bărbat de 33 de ani, din localitatea Alunișul, bănuit de comiterea infractiunii. În urma extinderii cercetărilor au fost identificate încă două persoane respectiv un bărbat de 33 de ani de ani din localitatea Alunișul și o femeie de 31 de ani din localitatea Runcu Salvei, ambele bănuite de cominterea faptei, însă care erau plecate la muncă în străinătate.”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Dacă un suspect a fost luat de acasă de polițiști și dus la audieri, cei doi soți au fost ridicați de la vamă, când se întorceau în țară. Cei doi fuseseră la muncă în Spania, iar ieri s-au întors.

Se pare că toți trei și-au recunoscut vina, iar ieri au fost duși de anchetatori la locul faptei și puși să arate exact cum s-a petrecut tot. Cei trei sunt acuzați de omor și profanare de morminte sau cadavre.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.