Tiganii care AU ASCUNS timp de patru ani o CRIMA, trimisi in judecata. DETALII HALUCINANTE din dosar

pag1

Cei patru frați tigani din comuna Ziduri, judetul Buzau, care au ascuns șase ani o crimă comisă cu sânge rece vor da socoteală în fața judecătorilor pentru fapta lor.

Marian Muti, Victor Muti, Veta  Muti  și Tudoriţa  Ghenciu au fost trimiși în judecată de procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică  din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar instanța desemnată să judece cauza este Tribunalul Buzău. Cei patru tigani, aflați în arest în acest moment, sunt acuzaţi că, în anul 2008, au ucis un cioban originar din Alba şi l-au îngropat pe câmp, lângă satul Heliade Rădulescu, pentru a ascunde crima.

Marian Muti a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal, Victor Muti zis „Tagoi”,sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal, Veta  Muti zisă „Nunuca”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar  Ghenciu Tudoriţa zisă „Cocica”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a rezultat următoarea situaţie de fapt.

În luna martie a anului 2008, cei patru inculpaţi, fraţi, aflaţi în casa părinţilor lor din satul Heliade Rădulescu, judeţul Buzău, au aplicat în mod succesiv şi repetat lovituri cu pumnii şi picioarele victimei G.D. Acţiunile de violentă împletite şi coordonate ale celor patru inculpaţi, desfăşurate pe fondul consumului de alcool, au continuat şi în timp ce victima era căzută la podea, astfel încât gravele leziuni traumatice produse au determinat decesul.

Victima, îngropată de trei ori

frati2

Pentru a ascunde fapta şi  împrejurările în care aceasta a fost comisă, tiganii au luat decizia de a îngropa cadavrul victimei.

Astfel, aceştia, au înfăşurat cadavrul cu o pătură şi cu o folie după care 1-au transportat cu căruţă în extravilanul satului Heliade Rădulescu, pe un câmp aflat în apropierea unei păduri, punându-l în adâncimea unei brazde de tractor peste care au aruncat pământ.

În ziua următoare, gândindu-se că victima putea fi lesne descoperită, atât din pricina faptului că în zona respectivă se efectuau lucrări agricole de primăvară cu utilaje, cât şi datorită adâncimii brazdei în care a fost îngropat cadavrul, inculpaţii Muti Victor, Muti Veta şi Ghenciu Tudoriţa s-au deplasat cu căruţa la locul unde a fost îngropat cadavrul, au procedat la dezgroparea acestuia, după care s-au îndreptat către extravilanul satului Heliade Rădulescu, în zona cunoscută drept „Valea Colacului”. Aici au săpat o groapă în care au pus cadavrul, apoi au acoperit-o cu pământ ce a fost tasat cu picioarele.

După ce au revenit în sat, unde rămăsese inculpatul Muti Marian, aceştia au avut o nouă discuţie, în timpul căreia s-a ajuns la concluzia că locul în care a fost îngropată victima a doua oară ar putea da de bănuit datorită lipsei vegetaţiei de la suprafaţa gropii respective. În acest context, inculpaţii au găsit o altă soluţie, respectiv aceea de a acoperi locul unde fusese îngropată victima cu moloz, pe care l-au încărcat de la groapa de deşeuri a satului.

Fapta celor patru inculpaţi nu a fost descoperită până în anul 2014 când inculpatul Muti Marian a sesizat organele de poliţie.

În urma cercetării la faţa locului efectuată de către organele de poliţie, conform celor declarate de către inculpat, au fost descoperite mai multe fragmente osoase, precum şi bucăţi de material textil.

Analizarea fragmentelor osoase de către Institutul Naţional de Medicină Legală a relevat faptul că materialul scheletic prezenta leziuni traumatice peri-mortem, precum fracturi ale mandibulei şi ale mai multor coaste. Leziunile sus menţionate denotă prezenţa a cel puţin două traumatisme, unul cranio-cerebral şi cel de-al doilea toraco-abdominal.

În raport de morfologia şi mecanismul de producere al leziunilor, a rezultat că victima a fost expusă unor acţiuni violente succesive şi repetate.

Identitatea victimei a fost stabilită prin raport de expertiză genetică judiciară.

În ceea ce privește fapta de lipsire de libertate în mod ilegal reținută în sarcina inculpaților Muti Marian și Muti Victor, probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în anul 2007 (anterior, așadar, infracțiunii de omor), la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie, aceștia, aflați tot în casa părinților lor, l-au legat cu lanțuri și sârme pe martorul H.T., iar în timp ce acesta se afla în imposibilitate de a reacționa, au urinat pe el, momente surprinse într-o serie de fotografii care au fost răspândite ulterior la cunoscuți, una dintre acestea ajungând și în posesia organelor judiciare. Lipsirea de libertate a victimei a continuat până la venirea ajutorului șefului de post al comunei care a procedat la eliberarea acestuia.

Cauza, constituită iniţial la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, a fost preluată la data de 26 august 2014 în vederea efectuării urmării penale de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tiganul, „cuprins de remușcări”, s-a autodenunțat

Totul a ieşit la iveală anul trecut, după ce unul dintre ucigaşi s-a autodenunţat la poliţie, împins de remuşcări, odată cu el aducându-i în fața procurorilor și pe cei trei frați ai săi. În data de 8 august, Marian Muti din satul Heliade Rădulescu, comuna Ziduri, s-a prezentat la sediul I.P.J. Buzău, unde a declarat polițiștilor că, în cursul anului 2008, împreună cu fratele și surorile sale, ar fi ucis un bărbat, iar apoi ar fi îngropat cadavrul acestuia pe un câmp din comuna Ziduri, județul Buzău. Polițiștii au efectuat cercetări în zona indicată și au descoperit mai multe fragmente osoase și obiecte de vestimentație, fiind dispusă o expertiză antropologică și una genetică. La  data de 26 august, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul I.G.P.R., fiind începută urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de omor.

În urma efectuării expertizei genetice, s-a stabilit că fragmentele osoase aparțin unui bărbat de 38 de ani, din localitatea Petrești, județul Alba, a cărui dispariție a fost sesizată abia la data de 7 martie 2013, de către membrii familiei sale. Aceștia au declarat polițiștilor că, în cursul lunii ianuarie 2008, bărbatul ar fi părăsit locuința pentru rezolvarea unor probleme personale, iar ulterior nu i-ar mai fi contactat și nu ar mai fi revenit la domiciliu.

Concubinaj cu două surori tiganci

frati1

Din cercetările efectuate, a reieșit că, în cursul anului 2007, bărbatul, care muncea ca cioban la Ziduri, ar fi început o relație de concubinaj cu o femeie și cu sora acesteia, locuind la domiciliul lor din județul Buzău.

În luna martie 2008, pe fondul unor neînțelegeri și al consumului de alcool, cele două surori și doi frați ai acestora ar fi aplicat lovituri succesive și de o intensitate deosebită victimei, care, urmare a leziunilor traumatice grave provocate, ar fi decedat, fiind, ulterior, transportat și îngropat pe un câmp din loca­litatea Ziduri.

În urma efectuării expertizelor de specialitate, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, fiind constatate mai multe leziuni traumatice osoase, produse prin loviri repetate cu un corp dur.

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. De asemenea, cei doi au fost cercetați și pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind bănuiți că, în cursul anului 2007, ar fi lipsit de libertate și agresat un alt bărbat, întrucât acesta ar fi avut un conflict cu una dintre surorile lor, cu care avea o relație de concubinaj. Totodată, cele două femei au fost arestate preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Se pare că bărbatul omorât era un cunoscut din pușcărie al lui Marian Muti, pe care, criminalul nu îl dorea în preajma surorilor sale. Rudele ­bărba­tului au spus că el este adevăratul criminal. – Informatii preluate partial din presa buzoiana.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Nu este un soc pentru nimeni ca tiganii comit si omoruri! Adevarata problema e ca organele judiciare de multe ori nu ii prind pe acesti infractori. Ca sa nu mai vorbesc ca politia e plina de infractori tigani care le mai si ascund infractiunile! Tigan politist = infractor cu autorizatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.