A fost dezlegat misterul cadavrului mumificat și decapitat, găsit la Vila lui Ceaușescu din Argeș (Video)

Mister dezlegat în cazul cadavrului mumificat și decapitat, găsit ieri la Vila lui Ceaușescu din Argeș. Anchetaorii au concluzionat că osemintele aparţin unui membru al familiei lui Istrate Micescu, ministru al Justiţiei în anii ’40.

Ieri, polițiștii din Argeș s-au mobilizat pentru a rezolva misterul cadavrului mumificat descoperit în capela de rugăciune de la Vila lui Ceaușescu, din Micești.

Cadavrul mumificat a fost ridicat de polițiști și dus la Institutul de Medicină Legală, pentru a fi analizat. Astăzi, însă, oamenii legii ar fi decis că nu se va face niciun test asupra osemintelor. Acestea vor fi păstrate în instituţie până la reînhumare.

Pe baza datelor istorice, însă, surse din anchetă spun că este vorba despre un membru al familiei lui Istrate Micescu, ministru al Justiţiei în anii ’40.

Iar profanarea nu este recentă.

Tot pe baza unor date istorice şi a cercetării criminaliştilor, s-a stabilit că atât scheletul, cât şi pasărea aşezată în locul craniului sunt vechi, de aproximativ 60 de ani.

Reamintim că, ieri, un cadavru mumificat şi decapitat a fost găsit într-o capelă de rugăciune aflată aproape de fosta vila a soţilor Ceauşescu, în comuna Micești.

Scheletul a fost văzut de un tânăr care i-a facut o fotografie şi, acasă, i-a arătat-o tatălui lui. Omul a anunţat un echipaj de poliţie care patrula în zonă.

Cadavrul era decapitat, rezemat de un perete. În locul craniului, era aşezată o pasăre moartă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *