SOC IN POLITICA: Liberalii renunţă la Rareş Bogdan? PNL ia în calcul un nou nume în bătălia cu PSD

PNL pregătește lovitura de grație pentru următoarele alegeri. În urma demisiilor și demiterilor din PNL București, se vehicula că Rareș Bogdan ar fi în cărți pentru a prelua șefia PNL București, dar și pentru a candida la primăria Capitalei. Totuşi, este luat în calcule şi Nicuşor Dan pentru această funcţie.

Amintim că în urmă cu aproximativ o săptămână, Nicuşor Dan, fostul preşedinte al USR, a anunţat că va candida independent pentru Primăria Capitalei, la alegerile locale de anul viitor, şi a cerut sprijinul alianţei USR-PLUS şi al PNL. Nicușor Dan susține că Firea va fi un candidat foarte greu de învins în 2020 dacă Opoziţia nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat, iar acel candidat este el.

Citiți și:  Ciolacu aruncă în aer scena politică! Se cere DEMISIE de urgenţă: “Pleacă acasă!”

„Nici USR, nici PLUS, nici Partidul Național Liberal nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susţină la Primăria municipiului Bucureşti. Eu cred că imediat după ce se termină toată această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat”, a afirmat Nicuşor Dan.

Conform antena3.ro, zvonul cu privire la susținerea unei eventuale candidaturi a lui Nicușor Dan vine în contextul în care luni, toată conducerea PNL București și-a dat demisia. Primul care și-a anunțat demisia a fost Cristian Bușoi, fostul președinte al PNL București. După anunțul lui Bușoi. președinții de filială, cu excepția Ancăi Boagiu, au decis să demisioneze în bloc.

Citiți și:  Sondajul care trimite o unda de SOC in lumea politica: AUR șterge pe jos cu liberalii!

Mai târziu, în acceași zi, Anca Boagiu a fost demisă din funcția de președinte al PNL Sector 2. În urma demisiilor, toate birourile de conducere ale filialelor din București au fost dizvolvate. În următoarele zile, pentru București este pregătită o altă conducere care, conform așteptărilor lui Luduovic Orban, va trebui să scoată un scor mai mare la următoarele alegeri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.