Cinci metode de FENTAT contoarele de curent electric

CUM PĂCĂLEȘTI CONTOARELE DE CURENT

Cea mai simpla si cea mai eficienta metoda de a consuma curent electric fara a plati este racordarea la sursa inaintea contorului.

Se formeaza practic o bucla din fire conductoare, cu un racord inaintea contorului si cu al doilea dupa acesta. In acest mod, discul aparatului de masura ramine nemiscat.

A doua metoda explicata de profesorul Mihai Cretu poarta numele de scurtcircuitarea contorului.

Se poate aplica numai in cazul in care contorul este montat in apartament. In acest caz se inlatura sigiliul si se desface capacul in care se afla patru borne. Se conecteaza cu ajutorul unui fir doua dintre acestea. Astfel, contorul este scurtcircuitat si nu mai inregistreaza. Metoda este foarte riscanta pentru ca poate fi depistata cu usurinta.

Vezi si: CUM PACALESC ROMANII APOMETRELE

Al treilea procedeu este unul din cele mai sofisticate.

Capacul aparatului de masura este gaurit deasupra cu un burghiu foarte fin. Prin gaura formata se introduce o sirma subtire, de preferinta spiralata, pina cind atinge discul din interior. Acesta va fi oprit, la fel ca si consumul de energie, si implicit cel de bani. In momentul cind apare angajatul „Conel”, firul este scos, iar urmele furtului sint mascate prin aplicarea unui strat de praf pe capac. Vazind urmele pregnante de praf, salariatul Conel va crede ca aici nu s-a umblat de mult timp.

Vezi si: Esti fentat la apa, curent electric si cablu? Nu te mai duce in instanta ci invata cum sa-i pacalesti si tu. Vezi aici amanunte despre trucurile ce le poti face la apometre, contoare electrice si cablurile TV

A patra posibilitate pare rupta din filmele politiste.

Intre gemuletul de pe fata contorului si carcasa exista o mica distanta. Prin acest orificiu se introduce o bucatica dintr-un film de fotografiat care, la rindul sau, va impiedica rotatia discului.

Vezi si: Iata cum poti fenta apometrele, contoarele electrice și cablurile TV

Ultima posibilitate din cele cunoscute prevede racordarea inainte de contor, dar prin pamint.

Mult mai greu de realizat si necesitind cunostinte in domeniu din partea hotului, metoda ofera insa securitate.

Vezi si: Metode pentru a fenta CONTOARELE de gaze

*NOTA REDACTIEI: ATENTIE! NU INCURAJAM PE NIMENI SA COMITA INFRACTIUNI. ACEST MATERIAL ESTE IN DOMENIUL CUNOASTERII, CERCETARII SI INFORMARII.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *