“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Singura imagine cu Florin Cîţu şi fiica sa! Cum i-au surprins paparazzii spynews.ro- FOTO

florin citu video 696x464 1

S-au scris foarte multe articole de-a lungul timpului despre viaţa fostului premier Florin Cîţu. Cu toate astea, puţine informaţii se ştiu despre familia președintelui PNL. Paparazzii spynews.ro sunt pe fază, ca de obicei, şi au surprins exclusivitatea momentului. Prima şi singura imagine cu Florin Cîţu şi fiica lui.

Singura imagine cu Florin Cîţu şi fiica sa! Cum i-au surprins paparazzii spynews.ro

Cum au fost surprinși de paparazzii spynews.ro

img 29
Este de departe unul dintre cele mai comentaţi şi mai analizaţi oameni politici din ultima vreme. Şi nu doar deciziile politice au fost în atenţia presei, ci şi familia fostului premier. Mai exact, lipsa de informaţii cu privire la aceasta.

Nu s-a ştiut niciodată cine este soţia acestuia, dar nici dacă are sau nu copii. Dacă despre soţie au tot apărut informaţii, ce e drept vagi, dar totuşi suficiente cât să aflăm că Florin Cîţu ar fi divorţat, despre copii nu s-a pomenit nimic nicăieri.

Aşa cum va spuneam, spynews.ro vă prezintă prima şi singura fotografie cu Florin Cîţu şi fiica acestuia. Jurnaliştii l-au surprins în postura de tată grijului, când îşi ducea fetiţa la şcoală. Președintele PNL pare a avea o relaţie foarte apropiată cu fiica sa. Acesta o o ţine pe după umeri pe copilă.

Cei doi respectă regulile în drumul spre școală
Cei doi respectă regulile, poartă mască şi sunt îmbrăcaţi foarte decent. Dacă nu te uiţi cu atenţie, nici nu ţi-ai dat seama că tatăl care îşi conduce tandru fiica la şcoală este nimeni altul decât fostul premier.

Sursa: spynews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.