“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Ședință fulger la Palatul Victoria. Cîțu, DECIS sa taie în carne vie

Florin Citu InquamPhotos Octav Ganea 2 768x430 1

Cîțu taie în carne vie. Prima măsură din acest an a Guvernului este schimbarea prefecților și subprefecților, numiți în timpul Cabinetului liberal condus de Ludovic Orban. Ședința de Guvern de la Palatul Victoria începe astăzi, la ora 13:00.

Guvernul de coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR urmează să își numească astăzi noii reprezentanți în teritoriu. Trebuie menționat că pe masa Executivului va fi și o Ordonanță de Urgență pentru prelungirea școlii online până în data de 8 februarie, conform anunțului făcut de ministrul Educației, Sorin Cîmpean.

Ministrul Dezvoltării transmite că proiectul pentru modificarea statutului prefecților din înalt funcționar public în demnitar a fost deja discutat în primă lectură în ședința din data de 30 decembrie 20202.

Schimbarea este necesară deoarece „ceea ce se întâmplă acum este o ipocrizie, oameni politici ascunzându-se sub titulatura de funcționari pentru a fi desemnați pe aceste funcții”, susține Cseke Attila.

Bugetul pentru anul 2021
Premierul Florin Cîțu a anunțat că bugetul pentru anul curent nu este încă pregătit pentru aprobare și urmează să fie finalizat la sfârșitul acestei luni, ulterior, va fi trimis în Parlament pentru dezbatere.

În ședința de la sfârșitul anului trecut, din 30 decembrie, prima a Guvernului de coaliție Cîțu, a fost aprobată și Ordonanța de Urgență ce vizează unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, printre care și plafonarea salariilor bugetarilor.

Premierul Florin Cîțu a transmis că prin aplicarea acestei ordonanțe se face o economie la buget de 17,6 miliarde de lei în 2021.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.