fbpx
INTERNATIONALMILITARSTIRI

Secretar al Trezoreriei SUA – a finanțat ilegal războiul din Ucraina și organizațile radicale de stânga gen ANTIFA și Black Lives Matter

1960x0

O evreică din SUA – Secretar al Trezoreriei SUA – a finanțat ilegal războiul din Ucraina și organizațile radicale de stânga gen ANTIFA și Black Lives Matter

Ea a fost acuzată de trădare a SUA și de fraudare a Trezoreriei SUA. Cel de-la 78-lea Secretar al Trezoreriei SUA, din ianuarie 2021, și fost președinte al Rezervei Federale, Janet Yellen a fost primit un mandat de arestare militar cu acuzatii de fraudare și trădare a SUA.

Potrivit wikipedia, Janet Yellen provine dintr-o familie de evrei emigranti din Polonia, cu mama Anna Ruth Blumenthal. Janet Yellen este acuzată că a conceput o schemă diabolică care a trimis în mod clandestin sute de miliarde de dolari americani președintelui ucrainean Volodymyr Zelenskyy, cu mult mai mult decât cei 75 de miliarde de dolari pe care regimul Biden a recunoscut că i-a dat colaboratorului său din Ucraina.

Ancheta lui White Hats asupra criminalității lui Yellen a început în octombrie 2022, când secretarul adjunct pentru informații și analize, Shannon Corless, s-a predat în mod voluntar personalului JAG din Pensacola, Florida, susținând că a ajutat-o pe Yellen să ascundă tranzacții financiare prin care au redistribuit ilegal zeci de milioane de sume din Departamentul de Trezorerie, dolari către organizații de stânga radicală precum ANTIFA și Black Lives Matter.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.