“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

„Se făcea banditu’ că e cocoşat. Nu avea nici pe dracu”. Becali, făcut „escroc“ de fostul său avocat

1629142070581

Florin Gâtejan, fostul avocat al lui Gigi Becali, a declarat, miercuri, că omul de afaceri din Pipera și-a înscenat o problemă de sănătate pentru a ieși din penitenciarul Poarta Albă. Gâtejan l-a făcut escroc pe finanțatorul FCSB.

Fostul avocat al lui Gigi Becali a făcut miercuri dezvăluiri senzaționale de pe vremea când Gigi Becali se văita că trebuie operat la coloana cervicală, cerând să iasă din închisoare.
„Maică-sa e înger, într-adevăr. Din cauza lui eu am plâns când era arestat. Se făcea banditu’ așa că e cocoşat. N-ai văzut că scria medico-legal?! Câţi bani a dat ăsta… Și că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală. Și purta un gâtar d-ăla”, a declarat Florin Gâtejan la GSP Live.

Fostul avocat al lui Gigi Becali a continuat apoi dezvăluirile despre omul de afaceri, scrie Gândul.ro.

„El a nenorocit Poarta Albă”
„Nu avea nici pe dracu, ce să aibă?! El a nenorocit Poarta Albă (penitenciar – n.r.), i-a viciat pe ăia acolo, dar n-are importanță. «Băi escrocule, nu te doare nici glezna, o faci pe maică-ta să plângă» (…) La prima întrerupere de executare dansa de rupea machidonește”, a mai declarat Florin Gâtejan.

În 2014, în timp ce era închis la penitenciarul Poarta Albă, Becali a încercat să-i convingă pe magistraţi să-l lase liber pentru 3 luni, pentru a se opera la coloana cervicală.

Gigi Becali a fost eliberat condiționat în aprilie 2015
În cele din urmă, Becali a fost eliberat condiționat în aprilie 2015.

Gigi Becali a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Latifundiarul a fost închis la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, apoi a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.