„Se făcea banditu’ că e cocoşat. Nu avea nici pe dracu”. Becali, făcut „escroc“ de fostul său avocat

Florin Gâtejan, fostul avocat al lui Gigi Becali, a declarat, miercuri, că omul de afaceri din Pipera și-a înscenat o problemă de sănătate pentru a ieși din penitenciarul Poarta Albă. Gâtejan l-a făcut escroc pe finanțatorul FCSB.

Fostul avocat al lui Gigi Becali a făcut miercuri dezvăluiri senzaționale de pe vremea când Gigi Becali se văita că trebuie operat la coloana cervicală, cerând să iasă din închisoare.
„Maică-sa e înger, într-adevăr. Din cauza lui eu am plâns când era arestat. Se făcea banditu’ așa că e cocoşat. N-ai văzut că scria medico-legal?! Câţi bani a dat ăsta… Și că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală. Și purta un gâtar d-ăla”, a declarat Florin Gâtejan la GSP Live.

Fostul avocat al lui Gigi Becali a continuat apoi dezvăluirile despre omul de afaceri, scrie Gândul.ro.

„El a nenorocit Poarta Albă”
„Nu avea nici pe dracu, ce să aibă?! El a nenorocit Poarta Albă (penitenciar – n.r.), i-a viciat pe ăia acolo, dar n-are importanță. «Băi escrocule, nu te doare nici glezna, o faci pe maică-ta să plângă» (…) La prima întrerupere de executare dansa de rupea machidonește”, a mai declarat Florin Gâtejan.

În 2014, în timp ce era închis la penitenciarul Poarta Albă, Becali a încercat să-i convingă pe magistraţi să-l lase liber pentru 3 luni, pentru a se opera la coloana cervicală.

Gigi Becali a fost eliberat condiționat în aprilie 2015
În cele din urmă, Becali a fost eliberat condiționat în aprilie 2015.

Gigi Becali a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Latifundiarul a fost închis la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, apoi a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *