“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Dragnea: Florian Coldea mi-a spus că România trebuie să renunțe la domeniile economice, să nu supere marile puteri / Gică Popescu și Gigi Becali, țintele principale

dragnea declaratii

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), a declarat în primul interviu televizat de la ieșirea din închisoare că „statul paralel” din România este condus de către președintele Klaus Iohannis, prin intermediul șefului SPP, Lucian Pahonțu.

Până la eliberarea din funcție, această „structură ocultă” era condusă de generalul SRI, Florian Coldea, a mai zis Dragnea.

Iată cele mai importante declarații ale lui Liviu Dragnea de la Realitatea TV:

Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore. Primul obiectiv, datorită căruia ei în continuare sunt protejați, este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu. Alt obiectiv pentru guvern în ansamblu este cum să ia comisioane din ce în ce mai grase pe sumele uriașe cheltuite, neexplicând nici până acum ce au făcut cu miliardele îndatorate

Pentru Iohannis, obiectivul este de protecție personală. Cred că Iohannis a înțeles în final că România este o țară test, dar în care nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor din afară nu e protejat. Cazul Băsescu este izolat. El știe multe lucruri și nu s-au repezit pe el, dar i-au măcelărit familia, ceea ce pe mine m-a oripilat. Iohannis este răul suprem în această arhitectură. Lui îi este teamă că după ce nu mai e președinte îl leagă. Cîțu l-a schimbat pe Stelică de la justiție, care nu avea alt obiectiv decât desființarea SIIJ, ca să nu facă propuneri care să nu fie necontrolabile de către Iohannis, să fie controlabile de către ei. Pentru asta, merge cu Cîțu până în pânzele albe”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Problema nu sunt judecătorii sau procurorii în România. Problema este această structură ocultă care a fost condusă de Florian Coldea până l-au demis și care a fost preluată și este condusă și acum de Pahonțu, în numele lui Iohannis. Vorbim despre acțiuni care pot îmbrăca forma trădării naționale. Cel mai grav este când trădezi interesele, viitorul și bunăstarea cetățenilor. Pahonțu duce ordinele, cererile, să se întâmple lucrurile. Ordinele le dă Iohannis”

Sursele sunt discuțiile pe care le-am avut de-a lungul anilor cu Florian Coldea, cu George Maior, cu Vasile Dîncu, cu Victor Ponta, cu Sebastian Ghiță. Am auzit cu urechile mele discuții între Coldea sau Maior și procurori, cum îi presau, cum trimiteau practic la parchet rechizitorii. Mai mult Coldea, pentru că George cam de la 10-11 dimineața devenea prieten cu paharul. La masă cu statul paralel să toată lumea, pentru că infiltrații sunt peste tot

Florian Coldea mi-a zis o dată ceva ce m-a năucit: că nu suntem singuri pe lume, că odată cu intrarea în UE trebuie să renunțăm la o parte dintre domeniile economice, pentru a nu supăra marile puteri cu care suntem aliați. Mi-a zis că trebuie să fim o țară predictibilă.

Țintele lor erau toți oamenii politici care erau mai patrioți. Erau pe o listă. Acolo erau și persoane publice cu potențial: Gigi Becali devenise prea popular. Gică Popescu a fost arestat ca să nu câștige șefia Federației Române de Fotbal. Patronii de cluburi de fotbal, la fel.

Ce concurență reală poate fi între companiile românești și cele din Vest, când în România sunt printre cele mai mari prețuri la gaze și energie? Despre ce putere de cumpărare mai vorbim?

Haideți să luăm comerțul: totul este făcut de câteva mari hipermarket-uri. Nu mai e nimic românesc. Totul de la vârf, spre bază.

Hypermarketurile, corporațiile și marile puteri iau ce vor de la noi. Nu sunt ei de vină, asta încearcă peste tot, problema sunt trădătorii de la noi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.