“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISPORT

Gigi Becali: „Acum, 500.000 de evrei o sa vina in Romania de frica razboiului”

a61f3a04 fd72 4373 a105 40595941b27c

Renumit pentru opiniile sale controversate, cunoscutul om de fotbal Gigi Becali si-a exprimat parerea si despre evenimentele sangeroase din Israel.

El considera ca, „excluzand faptul ca acolo mor oamenii si nu e bine, orice razboi e in avantajul nostru. Si la fotbal, si economic. Nu o sa aiba chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o sa vina in Romania. Le e frica. Au bani, au aia… O sa cumpere case.”

In opinia finantatorului stelist, armata israeliana va rezolva rapid situatia din Gaza: „Nu va va dura mult. Evreii conduc lumea si tu te pui sa ii ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? In maximum cinci luni ii va spulbera. Se va alege praful de fasia Gaza! Asa vad ei. Nu ai cum sa te iei de ei. O sa-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum sa te iei cu aia? E ca si cum m-as bate eu cu Manchester City”, a declarat Gigi Becali.

El a mai tinut sa sublinieze ca nu este prima predictie corecta pe care a facut-o: „Si de pandemie v-am zis ca e in avantajul nostru. Uite, acum luam 80 de milioane de euro din PNNR. Si razboiul din Ucraimna… Au venit americanii, baze americane, au investit bani. Razboiul din Israel la fel… Vin aici, se muta aici, vor investi aici. Unde altundeva sa vina? Nu exista tara mai sigura ca Romania”, s-a declarat convins Becali.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.