Se apropie! Culoarul GRU – Bugeac!

Astfel titram ”lovitura” din 14 decembrie 2021! Iar avertismentul publicat în exclusivitate atunci este atât de actual astăzi, după bombardarea podului strategic de la Zatoka, încât nici măcar nu mai trebuie schimbat titlul…

Ci doar ”viziunea” liderilor statului român cu privire la invazia rusă din Ucraina. Pentru că, în ciuda tuturor asigurărilor americane și ale aliaților NATO, decidenții de la București nu trebuie sub nicio formă să se lase atrași pe fenta propagandistică a ”haoticei operațiuni militare ruse în Ucraina”. Una care deja ar fi fost ca și respinsă.

Rușii sunt în grafic!
Pentru că, iată, pe 26 aprilie 2022, toate marile agenții de presă din lume s-au repezit să informeze despre ”planul secret” al GRU de a crea un culoar terestru către Bugeac. Și de acolo în Găgăuzia, republica autonomă de care pe ruși i-ar mai despărți astfel doar 20 de kilometri! Astfel că analiza structurii contrainformative românești prezentată în exclusivitate de ”NAȚIONAL” la sfârșitul anului trecut privind crearea unui ”culoar GRU către Bugeac” s-a dovedit a fi una de-a dreptul ”chirurgicală”. Astfel că oricine a deschis acum un televizor a putut afla că ”pe 26.04.2022, militarii ruși au executat un atac cu rachete, prin care au împărțit regiunea Odesa în două părți, blocând Basarabia de Sud (Bugeacul) între Nistru și Dunăre. În urma atacului a fost distrus podul mixt de cale ferată și auto din Zatoka, la granița dintre Marea Neagră și estuarul Nistrului”.

Citiți și:  NATO ne aruncă în război. România, obligată să doneze armament Ucrainei

Un fleac de 20 de kilometri
Iar după bombardamentul care i-a îngrozit pe strategii militari aliați, se pune firesc întrebarea ce va urma. Așa că hai să revenim la ”lovitura” din 14 decembrie 2021…

Bugeac, culoarul spre Transnistria și Găgăuzia
”Teama americanilor privește o posibilă incursiune a omuleților verzi coordonați de temutele Informații Militare rusești GRU în regiunea Bugeac. Desigur, în Bugeac – regiune care altădată făcea parte oficial din România Mare – supraviețuiește și o importantă comunitate de etnici români. Numai că, deși aceștia au rezistat până și rusificării sovietice, acum sunt supuși unei ucrainizări agresive și care începe să își facă efectul. Pericolul fiind ca Republica Moldova să fie confruntată cu o situație practic fără ieșire. Pentru că, dacă așa cum se tem americanii, GRU își face culoar în Bugeac, atunci Rusia ar ajunge practic să se învecineze cu oricum rusificata Transnistrie! Și de acolo rușii nu vor mai avea de mărășăluit decât 20 de kilometri până în Găgăuzia autonomă. Astfel că federalizarea Moldovei cu voie de la Moscova ar deveni un scenariu aproape acceptabil față de repetarea scenariului Donbas”.

Citiți și:  Germania trimite o undă de şoc în toată Europa! Decizia luată în plin război

Ziarul National

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.