“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNATIONALPOLITICASTIRI

Schimbare radicală începând cu anul 2024 / Ce TAXE MAI DOREȘTE SĂ CREASCĂ Guvernul PSD.

Printre multe alte taxe crescute de Guvernul lui Marcel Ciolacu în ultimul timp, există una care îi va lovi direct pe cei care dețin în proprietate apartamente, case sau garsoniere! Începând cu anul 2024 apar schimbări uriașe.

ciolacu pensii

Schimbări majore în impozitarea proprietăților destinate închirierii începând cu 2024

Persoanele care investesc în proprietăți cu scopul de a le închiria sunt avertizate cu privire la modificările semnificative în sistemul de impozitare ce intră în vigoare la 1 ianuarie 2024.

Potrivit noilor reglementări, impozitul pentru chirii nu va mai fi determinat conform practicilor tradiționale. Acesta va lua în considerare mai mulți factori, printre care numărul total de proprietăți puse în închiriere și alte aspecte relevante.

Se discută, de asemenea, despre eliminarea cotei de cheltuieli forfetare, fiind propusă o impozitare fixă de 10% aplicată la întregul venit brut obținut din închiriere. În contextul noilor reglementări, românii care închiriază proprietăți vor fi obligați să înregistreze contractele de închiriere într-un interval maxim de 30 de zile de la semnarea acestora.

Mai mult, se prevede implementarea unui sistem de înregistrare online prin intermediul platformei Spațiul Privat Virtual. Proprietarii vor completa un formular special intitulat “Cerere de înregistrare a contractelor de închiriere” în cadrul acestui sistem.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.